Метод за оразмеряване на усилвателя в тръбопровода ADC дизайн

S

sheen

Guest
Здравейте аз съм проектирането на 8-битов газопровод ADC и се използва нагъната cascode дизайн за усилвател. Може ли някой да ми каже правилният метод за размера на усилвателя или интернет страница, която разказва този метод. Аз някак си размер ми усилвател, но печалбата е много по-малко. Също така може някой да ми каже как може да се увеличи печалбата на въздуха "? Благодаря за помощ! Блясък

Rynek urządzeń mobilnych to wciąż miejsce, gdzie mogą pojawiać się nowe siły, jednak aby dobić do liderów, będzie początkującym naprawdę ciężko. Urządzenia z systemem Android zdecydowanie rządzą na świecie.

Read more...

Вие трябва да сте сигурни, че вашата печалба грешка в OPAMP е по-малко от 1 / 2 LSB или максимум 1 LSB. Така за малко 8 устройството, което трябва да Поне да има печалба от 60 db на вашия усилвател. Е, размера на транзисторите се намират в една от основните книга. Опитайте Алън Holberg за това. Тя ще ви помогне

първо се опитайте да получите печалбата, UGB, SR доста характеристики от Ур основния топология .. например, ако Ур използва грешка 1-true-bit/stage..ur печалба и уреждане на грешка SHD бъде около 1/4th на 1 / 2 ^ 7 .. грешка печалба Ур ще доведе до усилване на спец. OPAMP докато Ур уреждане грешка спецификация ще генерира Ур UGB спец. .. Сега определи Ур капачка натоварване .. сега ф могат да получат входен транзистор Gm от КТ * UGB .. сега, ако Ур vdsat е 100mv .. ф да приблизителната Ур тока с 0,5 (vdsat * Gm) .. isn't е много проста: Споко:

Това е добре. Забравих да спомена за уреждане на спец.

кой вид печалба костюм етап за газопровода? някои учебник масив употреба капачката стане D / A етап

Е, Cap масив може да се използва за Piple D? Една част. Всъщност, можете да правите всички неща, се използва едно S / H верига ако направи едно или 1,5 стъпка резолюция на всеки етап

За 8bit Pipeline ADC може би проба Freq е> 140MHz и трябва да използвате просто етап OPAMP и да спечелят> 70db

Аз не съм сигурен дали искате да използвате два усилвателя сцената за тактова честота от 140 MHz. Тя е твърде висока. Вие ще трябва усилвател, който има GBW от около 400 MHz за бързо уреждане. В продължение на 8 битови приложения, можете да работите с усилвател на печалба от около 60 децибела. Така че отивам за диференцирано телескопичен cascode

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back