Малко помощ на ден инженерингов проект с I2C Plz

• Thread starter Terminator Electricity
  • Start date
T

Terminator Electricity

Guest
Здравейте, аз съм изграждането на интелигентна система за сигурност при карта I2C протокол аз съм направено с основния код, но искам да добавя някои специални функции, като: системата ще се обадите на Admin, ако някой важен дойде 1) Plz може ли да ми помогне с това как Аз отивам да направи това? че, е да се верига, която, когато се задейства от микроконтролер (ATmega16), той изпраща съобщение или да направите повикване с може би prevously записания звук съобщение може би,,,, или може би само на повикване 2) Plz, ако имате повече идеи за нови функции Plz да ми помогне с него и 3) и ако имате някакви идеи как abot хардуер ще изглежда така: аз съм объркан с използването на ключ или карта и ако се използва ключ, как ще изглежда .... 10x наистина за подпомагане cuz инженерните ден е една седмица напред, така Plz да ми помогне бързо Благодарение Терминатор Електричество

Един лесен функция ще бъде да се включи глас чип от устройства за съхранение на информация. Тези цифрови чипове магазин кратко аудио съобщения и са сравнително лесни за конфигуриране. Radio Shack и много други свойства, използвани за да ги продават. Всичко, което трябва да направите, е програма на Mega да предизвикат аудио чип, когато VIPs swiped картите си.

Здравейте,, 10x за отговора си как за ISD25120?? Лесно ли е да се използва? може ли да ми кажете малко повече за своята концепция? 10x

се onyone има код демонстрира как да използвате ISD25120 с AVR?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back