Максимален товар ток на LDO??

L

letan

Guest
Как да се определи максималното натоварване ток на LDO? Определя максимален ток на натоварване, с товар състояние? Защото Iload зависи Rload, ако Rload намаляват -> Iload увеличение и обратното. Пример: Ако Iload, макс = 50mA и Vo = 1.8V => Rload = 36ohm. Но, ако Rload намаление -> Iload увеличение и обратното. Кой може да обясни ясно за мен? Аз отивам да дизайн динамичната схема за детектор на напрежение, имам нужда от някаква хартия обсъдят този проблем. Тази схема ще открие две нивото на напрежение: 5.5V и 3.3V. Кой може да ми помогне? Моят LDO и напрежение верига за откриване на чип. Благодаря ви много!

Моля, помогнете ми побързайте!! Вик: вик:: вик: Имам нужда от изключване crcuit за моята LDO. Кой може да ми покаже на хартия или схематични? Благодаря.

Изход Maximu ток на LDO е най-големият ток, тя може да осигури. Обикновено LDO се използва с една RLoad по-голяма от най-малките товар. Когато RLoad е по-малък, номиналното напрежение на изход не може да издържи. Изходно напрежение и изходен ток определя номиналната мощност на устройството. Така че не мисля, можете да намалите RLoad до това, което искате да бъде. Бъдете внимателни.

HI, letan, като цяло, ние определи Йо, макс от вариацията на изходното напрежение, да вземе TPS79301 (TI), като например, тъй като осигуряват 200mA, това съотношение ([Vo, ном-ВО] / [Vo, ном]) се увеличи до 1 %, (виж фигура 2 в спекулация.) (Vo, ном: нормални изходното напрежение), така, TI се казва, че IP може да осигури макс ток 200mA, ако използвате IP и можете да понесете съотношението на 2%, например, тогава можете да го използвате до повече от 200mA опитаме да видим повече IP доставчик спекулация, можете да научите повече им форма!! sethtalk

Здравейте, макс ток е, че LDO могат да доставят и извън нея преминават транзистор този LDO не може да може да получите в латентно състояние, имам нужда от него за правилното функциониране. Така Rload shudnt попадат под определена стойност, ако случаят е такъв Ур Vo няма да поддържа REQ стойност.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back