МАШИНИ ЗА ПОДКРЕПА вектор за класификация на изображенията

K

kunlao

Guest
Здравейте ... Дали някой тук някога да използвате тази SVM да класифицира многоспектрални дистанционно изображение .. Аз съм нов в този класификатор и искате да знаете правилното стъпки за класифициране, (е чел jurnal и не е много ясно за теория ).... моля нещо акция .... :)

здрасти .. Ru все още работи по този проект? Мога да ти помогна в SVM

Здравейте Имам нужда от помощ в SVM алгоритъм, за да се осъществи в MATLAB. Моля, помогнете, ако някой знае за това. Поздрави

Моля, вижте LIBSVM пакет, който съдържа някои реализации на някои езици. [URL = http://www.csie.ntu.edu.tw/ ~ cjlin / libsvm /] LIBSVM - библиотека за поддръжка на машини Vector [/URL] Това е първата стъпка за начинаещи в този алгоритъм. + + +

Нуждаете се от помощ в многоспектрални класификация на изображенията, използвайки SVM .. аз не съм в състояние да разберат как да разделят моя входен вектор (Комплект от функции, след стъпка за избор на функция) в обучение и тестване данни?? Може ли някой да ми помогне или да предоставят ми код?? PLZ ми поща код: [имейл] smriti1486@gmail.com [/ E-mail] Благодаря предварително

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back