Къде точно са EBG структури добавя?

Hi .. Може ф АД да ми кажете къде точно са EBG структури добавя? В MicroStrip антена Кръпката - са тези структури гравиран на земята или субстрат или Patch себе си? Или само основата и Patch са гравирани с форма EBG структури? Или всички 3. Друг въпрос: Какви са критерий за структура, която да се обозначават като EBG структура?

[Цитат = sumit007] В MicroStrip антена Кръпката - са тези структури гравиран на земята или субстрат или Patch себе си? Или само основата и Patch са гравирани с форма EBG структури? Или всички 3. [/ Цитат] Зависи каква структура сте и какво е прилагането. Съществуват няколко вида на EBG структури. Първите модели се състои от дупки, пробити в субстрата. А няколко други структури, имат дупки гравиран в земята самолет само т.н. [цитат = sumit007] Друг въпрос: Какви са критерий за структура, която да се обозначават като EBG структура [/ цитат] По принцип, EBG strutures периодично структурирани медиите, че са предназначени за контрол на потока на електромагнитните вълни. Благодарение на периодичността, те създават една честота региона, в които вълните не могат да разпространяват.

Добро обяснение. Аз съм съгласен с ozgur_io. Зависи какво са го използвате за. Поздрави

За EBG планарни, как мога да тествам групата дефицит за изпълнение? Дали използването на коаксиален или сонда или MicroStrip линия е възможно? Благодаря. rgds,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back