Къде са дупките в Подложки ПХБ 4,0?

G

Guest

Guest
Hai,

Аз изтръгна печатни платки в Подложки PowerPcb 4.0 и печат them.But и не може да има дупки в тази software.I не можете да печатате holes.Do знаете как?

Анализатор.

Ако искаш да кажеш пробити дупки за механичен монтаж и т.н., това е проста: Вие създавате един компонент, свързани с Decal.Това е една една значка и упражнението е размерът на отвора с диаметър.Можете също така трябва да отписвате на "покритие" кутия, обикновено тези дупки са без покритие.

Подложката стека може (и в повечето случаи е за предпочитане пред) да бъде равна на нула диаметър на външната повърхност - или, ако искате място да бъде видима за ръчно пробиване на мед, задайте Актуално стека да бъде малка пръстеновиден пръстен.Този пръстен е ОК за кухня-мивка производство, само - професионални производители на ПХБ не обичам такива целящи-пръстени, и те ще получат всички необходими координати от тренировка файл така или иначе.

За "CAM Самолети" на многослойни една дъска трябва да има достатъчно голям тампон кръг.Тя е за генериране на необходима "antipad" за предотвратяване на мед да се докоснат до дупка.

Останалото е лесно, просто поставете определянето дупка компоненти в правилните места на оформлението си, като се използва например функцията ЕКО.

Надявам се това да помогне.

Тед

Здравейте анализатор,

Вашето запитване в ф спомена, че жаргон U виж (печат) дупки в софтуера си.

Ако се опитвате да извадите GERBER файлове формата си дизайн тогава аз мисля, че трябва да са забравили да включва възможност за правилното дупки предоставяне на документи, докато в слота.

отидете на

Files / CAM ......

изберете слоя, за които Ур като мощност .....
натиснете Edit, след това слоеве ....

изберете задължителни полета, които бихте искали да видите във вашия печат .....

запишете документа и провеждане на изходния файл.сега, ако сте избрали право опции U тогава ще може да види какво искаш .....

но ако си на driil Decal дупка, в който не са включени в Ур дизайн .... на по-горе отговор на TED е добре ....

моля да ме уведомите, ако аз имам погрешно тълкуват си querry .....

Най-добри пожелания .....

Най-добрият начин е да се дадат повече слой с тренировка същия размер и да добавите и размер като подложка на Ур тренировка размер или, ако искате ф точка център прави подложка от 25 мелница, името на този слой като padmaster когато ф Пусни продукция, които ги използват Corel полагам както на слоевете в обратен начин, така че U може да се отвори в pades U определят като в този слой

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back