Купете компоненти в Китай

D

DrShoe

Guest
Моята фирма се нуждае от FETs от IR и срокове за доставка са 20-30 седмици, така аз направих искане в www.hkinventöry.cöm След 2 минути първият китайски момиче на име по телефона и 3 дни по-късно все още телефона обаждания от Китай. Дори и някой се обади от Ню Йорк за 9:00 ч. централноевропейско време (местно време: 03:00 вечер) Моята пощенска кутия е пълна с 120 масажи с оферти, все още расте. Всички от китайски момичета с английски имена. Най-ниската цена е $ 0,23 за БНТ вещица обикновено е € 1,90. Моят въпрос е това, което тези хора искат? Получаване на парите си и да изпрати нищо, или да изпрати фалшиви? Или има истински продавачи? Как те могат да имат запас, докато IR има проблеми за доставка на повече от една година?

Помолете ги за опция за плащане. Ако те питат за онлайн плащане се гарантира, че плащането им е VeriSign обезпечени. За повече информация посетете на адрес [URL = http://www.verisign.com/] Услуги VeriSign Удостоверяване - водещ доставчик на SSL. Продуктите включват SSL, SSL сертификати Extended Validation (EV SSL), VeriSign Trust Seal, двуфакторна автентификация, защита на идентичността, сканиране на зловреден софтуер, подписване на код и публичен ключ infrast [/URL] Когато се прехвърлят за фактуриране страница. 1. Тя трябва да започне с HTTPS , а не нормално HTTP . HTTPS са защитени уеб страници. Той също така показват името на орган в адресната лента. за напр. https://www.onlinesbi.com/ Това е онлайн сайт за банкиране на Държавната банка на Индия [IN]. Вие ще видите тази информация в адресната лента. 2. Плащането трябва да бъде VeriSign обезпечени. Посетете VeriSign уебсайт за повече подробности ..!

DrShoe, аз няма да го направя. Най-лошия случай ще загубят пари (или вашата фирма), най-добрия случай, ти започваш да се получат фалшиви псевдо-работа-така части с прясно боядисани номера на части, за да ви накара да мислите, че се получава нещо истинско. Проверихте ли с [URL = http://www.findchips.com] FindChips.com Online електронен компонент Търсене Дистрибутор Опис [/URL]? Аз обикновено имат късмет, с което да установи какво имам нужда, когато се използва, че търсачката.

около 6 месеца работя от Китай. и buyed много електронни компоненти (прожекторни лампи, лаптоп дънната платка, интегрални схеми и т.н.). и не всяка грешка и фалшив. Но разбира се ф трябва да бъдат внимателни за всеки продавач, не е добро.

Е, ние наредил IPS6011 [URL = http://www.olympicei.com/]:: олимпийски Electronics International Inc. ::.[/URL] От Хенри Streigh офис в Ню Йорк. Странно е, той нарича обратно след искане за 2:00 през нощта, Ню Йорк време. Но OK те имат 24 часов икономика. Ние може да плати след тестване и ще го изпрати веднага. Така след 4 седмици призвание и пощенски пристигнали. Тук са снимките.
6011.jpg
Без коментар е необходимо.
6011b.jpg
Ние тествахме няколко от този на нашия съвет и те не работят, но 12 ампер те могат да осъществяват непрекъснат не е възможно, след 10 секунди те отиват в температурата защита. Така че те Предполагам, че те са IPS6031 и отново такъв начин може с 6011. Това, защо отне толкова дълго, пречистването на 3000 от тях взе дълго време. Компанията олимпийски Electroincs е много години в бизнеса, и можем да плащаме след получаване на части, така си мислехме, че тя не може да се обърка.

Всеки може да сподели офис черупка в САЩ с истинско лице секретар. В зависимост от входящите линия, тя ще отговори с "инсценирал Corp", "NoNameInc", "MyShellCompany" и т.н. и прехвърляне на телефона си запис машина. И не се занимавайте с членовете на ERAI или, те не знаят жак какво разликите между IC чип и картофи чип. Има много статии за ERAI членове, да бъде прикован чрез продажба на фалшиви чипове в САЩ. Думи на уста, от тези, които правят бизнес в чужбина, че ви познавам лично, са по-надеждни от случайни препоръки от непознати от всеки уеб сайт, това включва. Как мога да разбера? Имам тествани хиляди различни интегрални схеми, които се продават за много клиенти от Китай, за да се знае, че вашият шанс да се завинти е около 99,1%. Сега, ако имате да си купите от някой от чужбина (САЩ), настояват да имат право да се върнат, ако части са открили да бъдат фалшифицирани (или не работи според спекулация). Това определено помага да се премахнат грешен.

Аз обикновено се прави поръчката ми от Китай чрез един човек (китайски). Това ми струва около 5% повече (Комисията) от обявената цена, но аз винаги имам оригинални интегрални схеми (и други). В случай, че той всъщност тя не намеря качество на искане за елемент, ние просто го пуснете за по-късно за. Китай е като навсякъде другаде по света ... има добри, лоши и грозни: намигване: така че аз съм щастлив да отговарят на добрите досега.

Здравейте, имам чували за hkinventory.com, тя е по-скоро като B2B уеб, когато ви изпрати запитване за един продавач, може би на персонала на уеб бихте изпратите запитване на всички продавачи, и след това, че е това, което се случва вас, поща, телефонен разговор .......

[ДОБАВЕТЕ = CONFIG] 58157 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 58158 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 58159 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] ние сме една от Top 2 токоизправител производители в Китай, ние го доставяме на Microsemi, САЩ, и ние сега се предлагат добра цена, за да започне на международния пазар, за да спести разходите си. можем да ви предоставим каталози и мостри. Очакваме Вашия отговор скоро. Най-добри пожелания! Саймън Той (г-н) Leshan Сподели Електронни Ко, Ltd № 3, Nanxin Изток Rd, хай-тек зона, Leshan Сити, провинция Сичуан, Китай [URL = http://www.share-leshan.com.cn] ????[/URL] ------------------------------------------ ---------------------------------------- Email: [електронна] hbhe @ акции-Leshan com.cn [/ E-mail] Мобилен: +86-13438739101 Тел: +86-833-2599163 Факс: +86-833-2595622 MSN: [имейл] bizsimon@hotmail.com [/Email] Skype: bizsimon

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back