M
magicRF
Guest
Опитах ограничен симулация земята singlewire оформление в Импулс за 7-метал процес.Аз избрах съм както на сигнала слой и М1, както е в приземния слой.На приземния слой е със същата дължина и ширина три време като сигнал слой.Две 50ohm пристанища са направени от слой AM.Тогава аз се завтече S-параметър симулация в инерция.Въпреки това, резултатите не са съвместими с тези от singlewire симулация в Cadence Spectre с използването на един и същ процес.
Singlewire е толкова прост, че аз не мисля, че трябва да има голяма разлика между динамика и Cadence резултати.Но ...
Съмнявам се, ако Нарисувах оформление правилно в инерция.Резултатите в Импулс запази същото, ако аз се отстраняват приземния слой дръпнах.Има ли ограничен земята са голямо влияние върху резултата?
благодарности.
Singlewire е толкова прост, че аз не мисля, че трябва да има голяма разлика между динамика и Cadence резултати.Но ...
Съмнявам се, ако Нарисувах оформление правилно в инерция.Резултатите в Импулс запази същото, ако аз се отстраняват приземния слой дръпнах.Има ли ограничен земята са голямо влияние върху резултата?
благодарности.