B
binu G
Guest
здрасти как мога да пресече сонда между концепцията HDL и Allegro? Е възможно това като начина, по улавяне и оформление? друго, е всеки гражданин на трета страна, която направи същото?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cadence платежните услуги, идват с библиотека, но IAM не може да се намери *. PTF има ли methord, за да произведат същото? Искам да кажа, е автоматичен процес. Моля, поправете ме, ако въпроса ми не е наред. Отношение на този култ G
Cadence платежните услуги, идват с библиотека, но IAM не може да се намери *. PTF има ли methord, за да произведат същото? Искам да кажа, е автоматичен процес. Моля, поправете ме, ако въпроса ми не е наред. Отношение на този култ G [/ цитат] Не автоматичен процес, *. PTF можете да напишете само ръчно в редактора част на таблицата, защото тя се състои от информация за компонент. Например, имате резистор, които се състоят от съм и отпечатък (няколко отпечатък), но съществува друга информация за резистор номиналната, толерантност, продуцент .......... Това е информация, се съхраняват в *. PTF. Трябва да прикачите *. PTF вашия проект и да вземат необходимите резистор от *. PTF. Serg.