Концепция HDL и Алегро често срещаните грешки и решения

B

binu G

Guest
здрасти как мога да пресече сонда между концепцията HDL и Allegro? Е възможно това като начина, по улавяне и оформление? друго, е всеки гражданин на трета страна, която направи същото?

Какво точно имате предвид под кръста сонда? Ако имате предвид, подчертава сигнали в двете инструментите, тогава е възможно. Ако двата инструмента са противопоставени, в съответствие на Cadence Мениджър на проекта и ако щракнете върху една връзка в ConceptHDL получава се подчертава в Allegro. - Neeraj

не IAM не могат да направят същото. Каква може да е проблема. има ли envn, настройка за един и същ? този култ грама

Той е работил с "референтен дизайн" инструмент, вградена с концепцията HDL. Този култ G

как да поправя тази грешка? Библиотеката не е определено:-Lib bin_lib ",-клетъчна" dummy_root_design "изглед" cfg_verilog "файл" expand.cfg "този култ G

Каква е ролята на *. Файла PTF? как мога да създадете файл на на ПТФ настоящия библиотека, която се освобождава от Cadence? Този култ Джордж

[Quote = култ Джордж] Каква е ролята на *. PTF файл? как мога да създадете файл на на ПТФ настоящия библиотека, която се освобождава от Cadence? Този култ Джордж [/ цитат] Здравейте, отворен PCB библиотекар експерт, следващото отворено клетка от библиотеката, след това Инструменти> маса редактор част> File> новата част (на файла) Serg

Cadence платежните услуги, идват с библиотека, но IAM не може да се намери *. PTF има ли methord, за да произведат същото? Искам да кажа, е автоматичен процес. Моля, поправете ме, ако въпроса ми не е наред. Отношение на този култ G

Cadence платежните услуги, идват с библиотека, но IAM не може да се намери *. PTF има ли methord, за да произведат същото? Искам да кажа, е автоматичен процес. Моля, поправете ме, ако въпроса ми не е наред. Отношение на този култ G [/ цитат] Не автоматичен процес, *. PTF можете да напишете само ръчно в редактора част на таблицата, защото тя се състои от информация за компонент. Например, имате резистор, които се състоят от съм и отпечатък (няколко отпечатък), но съществува друга информация за резистор номиналната, толерантност, продуцент .......... Това е информация, се съхраняват в *. PTF. Трябва да прикачите *. PTF вашия проект и да вземат необходимите резистор от *. PTF. Serg.

Здравейте, как мога да се създаде библиотека от текущата подредба в алегро? Е възможно това, като в накладките? този култ грама

Решаване за създаване на библиотека от *. BRD. "Dlib" е командата, използван в конзолата, които помагат да се развие PSM и DRA файлове.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back