Конфигуриране на Astro за работа с лабораториите

B

bx14zz

Guest
Здравейте приятели, аз съм начинаещ потребител в Astro, и аз имам проблем да се започне и работа с лабораториите на Astro. Аз разархивирайте лаборатория файла в директория, и да започне Astro от лабораторията директория. Когато се опитах да тече някои никакви команди, дори най-простите, като "товар" и "помощ", аз получих подобни грешки. Вярвам, че не работи, защото аз не конфигурирате Astro за работа с лабораториите (нещо с milkyway ....???). Можете ли да ми намеква, какво съм аз греша? Аз съм свързани Astro улавяне на екрана, за да ви покаже съобщения за грешка. Благодаря. Tsahi.

опитайте без кавички, аз не помня правилно синтаксиса на помощ, но натоварване скриптове / *. CMD изглежда да се оправи, опитайте се, че и без кавички. няма нищо, за да конфигурирате астро с лаборатории, просто се уверете, ф даде правилното пътеки.

Опитайте load_scheme "скриптове / design_setup.cmd"

Здравей, как е / TMP пространство в Ур система. Тя може да бъде този инструмент избяга от ПТУ пространство. Може да опитате следното: setenv AVNT_TMP_FILE_DIR, реж. Или го е направил, е вашата система в съответствие с платформа спецификация за версията? Има ли шанс на корупция OS? Благодаря, Даман

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back