Контролиране на потребителски поток за AD1954 от SigmaStudio

B

bimbla

Guest
Всеки работи по SigmaDSP от Analog Devices? bimbla.

Работите ли по потребителски поток, използвайки SigmaStudio? Проектирането на вашия собствен хардуер, използвайки вашата собствена микроконтролер? Ако отговорът е да, бихме могли да споделят някои идеи. Между другото, аз се надявам ли, че AD1940 е освободен. Интересувате ли?? bimbla.

Какъв вид на идеи бихте искали да споделите.

Аз току-що завършили интерфейс PIC 18F452 AD1954, използвайки потока по подразбиране сигнал. UC възстановява SigmaDSP за последните настройки. Сега аз ще започне с потребителски поток. Какъв етап на проектиране? Направили ли сте меню на LCD или свързания, инфрачервено дистанционно? Благодаря и се отнася, bimbla.

Аз имам 1940 проект, който работи с потребителски поток, проектирани с Sigma Studio

AD1940 WOW! Какво ви потребителски поток? Какво съраунд библиотеки се състоят? Можете ли да направите съраунд декодер канал от тях? bimbla.

Имам SigmaStudio v2.1 и съм в процес на вземане на моята персонализирана съвет. Можете ли да ми кажете, ако е възможно да се контролира потребителски поток за AD1954 от SigmaStudio v2.1? Мога да контролирам само обема и други параметри, които изискват писмена форма на едно място .... като HPF. Имате ли специален хардуер или АД EVAL борда? Вашият answeer е много по-очаква. Благодаря и се отнася, bimbla.

Здравейте, аз съм работят по AD1954 + AD1871 + PIC16F877 проект автомобилни аудио DSP. За съжаление аз не SigmaStudio и оценка борда, така че аз трябва да се изчислят всички IIR коефициенти от себе си. Може би знаете, как да определите параметри за забавяне (за ляво / дясно / под канала)? Datasheet каза, че забавянето трябва да бъдат въведени като брой на проби (165 проби). Но как да я представляват в 2,20 дробен формат? Благодаря.

Имам AD1954 Оценка борда заедно със софтуера. Искам да го продаде, тъй като аз не се използват за това сега. Условието е толкова, колкото той може да получи. Ако се интересувате, моля да ме уведомите. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=371572 # 371572 bimbla.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back