Контролирайте верига от уеб страница

F

filjoa

Guest
Здравейте имам сървър с личната страница ... е възможно да се направи страница, където имам някои бутони и връзката на този бутон изпраща comands да съгласувам се на моя сървър? някой знае, ако това е възможно? най-добри пожелания ...

използвате Ethernet сериен конвертор и се свържете към сериен порт .... от уеб страница, кликнете върху бутона, прочетете, щракнете върху бутона в програмата си и да го изпратите чрез преобразувател към контролера ... неговото по-като уебсървър проект ...

Здравейте аз използвам компютъра си като сървър ... и да имат върху него моята лична уеб страница ... [URL = http://filjoa.myvnc.com на] Inicial [/URL] целия престой в Joomla на Windows седем, но сега ми харесва да има подстраница, където имам някои бутони (връзки), но не и за други страници ... Харесва ми вещица, когато натиснете този бутон, Аз изпращам COMAND да ми COM порт ... възможно ли е? например: Имам и на веригата на моя вещица съгласувам се, когато изпращате COMAND "1" от hyperteminal включване на един светодиод и когато изпратя "2" го изключите светодиода. но сега ми харесва да правят това от моята уеб страница, има два бутона в една вещица изпрати "1" и други "2", за да ми държа се най-добри пожелания

Със сигурност е възможно, но може да не е така право напред. Изисква сложно програмиране. Аз не съм твърде сигурен върху вътрешните детайли, тъй като аз не знам детайлите на сървъра, който използвате. , когато щракнете върху бутона на уеб страницата на браузъра, искането достига на уеб сървъра. I'f имате уеб сървър източник код след това, като гледа кода е възможно да се кодират на бизнес логика на сървъра, за да предприеме действие по искането. (Трябва да кодирате този бизнес логика). В вашия бизнес логика случай, ще бъде за изпращане на команди към серийния порт, подходящ за контрол на си схема. Сериен порт е само една от опциите, ако си схема има USB (Bluetooth, Ethernet) интерфейс можете да кодирате вашия бизнес логика да се изпращат команди, за да си схема чрез USB (Bluetooth, Ethernet)!! Надежда този помагам.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back