Компресор кликнете звук

N

nadre25

Guest
След прилагане на 200VAC от IGBT шофьор, всичко, което чувате, е да щракнете върху звук. тя не се включва компресора. някакви предложения как да се определи това? благодаря!

Термична защита устройство, действащо, може да бъде първи sugestion. Въпреки това, вие трябва да предостави много повече информация да се получи по-точна ръководства. + + +

о, вие, аз забравих за нашите схематичен. ние използвахме H-Bridge конфигурация, тъй като нашата цел е да се контролира скоростта на двигателя чрез промяна на честотата на входа ни в ключа. Нашите вход в IGBT са PWM. Нашите Rail напрежение е 220VDC и да я конвертирате в AC чрез превключване на верига H-мост. Ние мислим, че "щракнете върху звука" идва от релето .... някаква идея защо го държи на кликване? знаем, че трябва да кликнете в началото за двигателя да тече, но тя продължава да кликнете. Благодаря!

Сега, с повече данни е ясно, че истинският проблем, и това, което аз би трябвало, е погрешно. Въпреки това, аз не можах да намеря щафетата в схема по-горе. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back