Компонент извор

G

Guest

Guest
наскоро ние наблюдаваме много голяма разлика между цените, предлагани от нашите местни дистрибутори и глобални доставчици в сравнение с Китай Украйна др

Да кажем аз добивам 8.22 USD за чип 200 бр за atmega1280 от www.biakom.com и 13 щатски долара от местен дистрибутор.

Не мога да намеря обяснение за това, освен че може да бъде голям излишък или закупуване на склад.

Аз ви каня да споделя компонент доставка източници на информация.Предполагам, че ще бъде в полза за всички нас.

Благодарности

Благодаря Iouri, знам, че тези фирми и ние работим с тях.Но цените им са високи за пример споменах по-горе.Знам, че цените на доставчиците са около 2-3 пъти по-малко, отколкото те предоставят на клиентите дори и в количество К 1.

Чувал съм, че понякога е възможно да се намерят добри сделки на компоненти от изток.За съжаление Западен компании се опитват да поддържат високи цени за под и 1 К поръчки количество.Тя може да бъде оправдано от оперативните си разходи, но това не е наш продукт за цени са толерантни.

IC е много по-евтини в china.if желаете, може би можете да се свържете с мен за питам за цената в Китай, когато имате нужда от него.
MSN: mike_sullen (на) hotmail.com

Avnet разходи за доставка много скъпо.

Plz контакт с мен: продажби (в) hoavietelectronics.com

Много интегрални схеми с много конкурентни цени.

Artem написа:

наскоро ние наблюдаваме много голяма разлика между цените, предлагани от нашите местни дистрибутори и глобални доставчици в сравнение с Китай Украйна дрДа кажем аз добивам 8.22 USD за чип 200 бр за atmega1280 от www.biakom.com и 13 щатски долара от местен дистрибутор.Не мога да намеря обяснение за това, освен че може да бъде голям излишък или закупуване на склад.Аз ви каня да споделя компонент доставка източници на информация.
Предполагам, че ще бъде в полза за всички нас.Благодарности

Остойностяването различия са най-вероятно свързани с процеса на регистрация.Това е механизъм, за да са сигурни, че даден оторизиран дистрибутор може да ви продаде част трябва най-добрата възможна цена.Можете да си купите, че част от някой друг дистрибутор, но ти имам навик да бъде получаване на регистрация на цените.

Вече можете да намерите без упълномощен дистрибутор, който може да изкупува голямо количество от тези части и може да ви продаде на много добра цена, но не получавате гаранционна поддръжка от доставчика компонент.Можете също така Не знам ако ти части се продават са рекултивирани части (т.е. части се отстраняват от някои други борда) или ако те са дефектни.

Е

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back