Коментари от RF / Микровълнова експерти

W

wafer101

Guest
Здравейте момчета.Бих се радвал всички коментари по тази схема по-долу:
Аз не знам как точно работи, нито Ако WOKS на всички.Предполагам, че тя трябва да бъде шега ..Аз дойдох в тази схема в интернет, те казват, че филтрира някои или обърква крипто сигнал преди да влезе в декодер вземане на всичко "ясно".Просто от любопитство и за проучване цел го проектирани с MWO "демо версия", но това, което излезе беше просто боклук.L3 една L6 е кръгъл по коаксиален (а в Р. Р. - как да симулира тази намотка кръг на този коаксиален в MWO или друг RF ЕДА?)

Знам, че това е шега и не е възможно, но бих бил коментари ......

:)

Не се притеснявайте - това е само мистик устройство.

Преди 20 години в СССР е много широк разширен mith за магия "живак антена".Тази антена е мистична способност да получи дълго телевизионни сигнали начин.Много хора радиатор на телевизия Yagi, с живак силно се надявам да видя картина от чужбина.Нямаше друг mith - че тази "живак антена" е излъчване силен шум QRM за вземане на големи самолети.Както казват хората, специална служба на КГБ е търсенето на тези антени със специално оборудване.Във всеки случай, almoust всеки втори покрив в моя град се държи най-малко едно такова устройство, мистик.

Best Wishes!Klug.

Тъй като индуктивни съединение е около коаксиален, ти си взаимодейства с обща сигнали режим.Най-добрият ви да се надяваме, е за същия ефект като затягане един ферит ЕПИ по коаксиален.Електрическата верига да е случайна връзка на части и ще послужат за истинското предназначение.В действителност, ако сте близо до предавател, на диод в схема ще генерира хармоници на този предавател.Ако има няколко предаватели ще получите всички от ДЗП продукти и разруха радио andt прием на телевизора за приемници близо до вас.В coaxouter диригент ще действа като дълго антена проводник.

Аз не мисля, че тази схема може да работи на всички.

Тъй като няма сигнал телевизия ред съдържа 455kHz компоненти, поради това звено с CER 455kHz.филтър няма друго практическо предназначение.

Това е първи април тип верига.Не само ще го не работи, той ще предизвика проблеми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back