Колко хубаво е Win CE в сравнение с Windows XP Embedded

A

arunragavan

Guest
Ами момчета аз имам един прост въпрос все още confusin, някой може да ми каже разликата между тези две операционни системи ..и колко добър е платформено строител ..Видях демо версия на този софтуер, което някога го наричат ф ..изглежда впечатляващо, но колко силно е това?

по отношение,

Привет,

Windows XP Embedded?Слушах за Windows CE, че е за вградени системи.

Windows XP Embedded е по избор и версия на Windows XP, валиден само за x86 архитектури.Windows CE не се основава на Windows XP, това е валидно за няколко achitectures (ARM, x86, ...) и това е в реално време на операционната система.

Има много информация в уеб страницата на Microsoft.
http://msdn.microsoft.com/embedded/default.aspx

Също така CE архитектура е напълно различен от NT или 98.
Така че драйверите за ЕО трябва да се представят отделно.
Като има предвид, че е било казано, че шофьор, направени за WinXP ще работи за
XP Embedded (не са проверени то все пак).
Чао.
- eminemence.

Видях един Windows CE OS все още, но на XP ~ ~ ~ `
Windows XP може да се използва като вградени OS?
, че за първи път да чуе, че аз съм наистина се интересуват от него.Може би това е просто customered ОС да работи на x86 архитектура

iamyuanyq написа:

Видях един Windows CE OS все още, но на XP ~ ~ ~ `

Windows XP може да се използва като вградени OS?

, че за първи път да чуе, че аз съм наистина се интересуват от него.
Може би това е просто customered ОС да работи на x86 архитектура

Windows XP Embedded не е в реално време, просто си мащабируемо версия на операционната система на компютъра, които могат да бъдат поставени в малки клетки, които изискват добър потребителски интерфейс и такива неща ... Разбира се, че тя дава възможност да изберете компонентите, за разлика от работния плот Версия

CE е в реално време ОС от Microsoft, която държи с други като QNX, VX-работи .. и т.н. ...

-F

firmy написа:CE е в реално време ОС от Microsoft, която държи с други като QNX, VX-работи .. и т.н. ...-F

Windows XP Embedded се базира на ядрото на XP с много видове процесорни подкрепа.Изискването хардуер изпълнение на вградените XP е по-ниска, отколкото Windows XP, но тя е много по-висока в сравнение с други вградени платформа като Linux и маркировка.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back