Кой софтуер се използва за изготвяне на времедиаграмата

J

jerryjog

Guest
За някои вериги като включва-кондензатор верига, ние трябва да използвате времедиаграма за обяснение на работата, въпрос е какъв софтуер момчета използват за изготвяне на красива времедиаграма, или просто моментна снимка на симулацията е пряк резултат от ритъм? Благодаря!

[Quote = Bus магистър] Опитайте Designer Timing Pro [/ цитат] Аз съм просто търсене в Google с термина "Timing Designer PRO" без късмет, може да ви осигури пряка връзка за този софтуер? Благодаря предварително Наздраве FF известен още като Powermos

Понякога използвам Microsoft Excel, за да изготвят форма на сигнала. Доста проста и бърза

За по-малки диаграми времето аз използвам [URL = http://www.pcserviceselectronics.co.uk/fonts/] Timing на шрифта [/URL]. Така че може да "нарисува" времеви диаграми директно в документи на Word дизайн и др.

Благодаря ви момчета за отговор, открих времето на шрифта е доста удобен, тъй като мога да го направя директно в Word и времената ми не са наистина толкова сложно, нали знаете, за аналогови схеми: D: D За по-сложен цифров вериги времето може да изглежда в други опции, които можете момчета предложи, но благодарение отново. Най-добър Джери

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back