Кой може да ми помогне как да получите резултат?

J

John_li

Guest
Здравейте всички,
Аз confuce как да получите приложения например в резултат на Fs и FL, любезно Всеки може да ми помогне?
Благодаря Ви предварително
Последно редактиран от John_li на 10-ти април, 2006 1:16; Редактирано общо 1 път

Е, може би, преди да зададете вашия въпрос трябва да прочетете това

http://www.catb.org/ ~ ESR / Въпроси / смарт-questions.html

Защо трябва да си изтеглите *. RAR файл в някои случайни формат да отговори на въпрос?

Дейв

Благодаря you.Because е трудно да се кача файла източник, и аз трябва да използват този начин да го направя.

1-специално Какво е вашето въпрос за?
Reciever / предаватели / PLL "S / Low Noise ампера / и т.н.?

2-Това ли е за една книга?Коя книга, коя страница?

3-Ако свалите този прикачен файл, какво в него?Електронна таблица / JPG / схематично?Какъв софтуер ти трябва да го прочетеш?

Това е само за дизайн усилвател, че е БМП file.Now ли да го качите.Added след 3 минути:sorry.the система показват само format.You RAR позволи да го отворите с WinRAR first.and можете да го намерите е файл във формат BMP it.using боята или за обработка на инструмент, можете да го отворите.

Предполагам, че съм по-добре някоя то тогава ...ДейвAdded след 20 минути:Здравей:

Свалих Appcad от Agilent, и включения S параметри инча аз имам една и съща стойност за К, GammaS и Gtmax.За товарните Гама, имам 0,88 с фаза на 60,9 градуса.

Дейв

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back