Кое платка софтуер е най-recomendable?

V

vinceliang

Guest
Здравейте, аз съм нов за проектиране на печатни платки.Мога кой да ми кажеш, които ПХБ дизайн софтуер е най-recomendable за употреба?

Здрасти,

Тя зависи от това, което доста дъски ви designing.There са достатъчно налични средства в зависимост от приложението.

За горния край PCB инструмента можете да избирате или подложки Allegro и orcad, тези инструменти са много добри за висока скорост проектиране и сигнал целостта въпроси може да бъде решен с лекота.

Но тогава, за по-ниски крайни има пак много средства на разположение, за
напр. P * Хотел, орел др.

Както ти казах рано избор правото средство е винаги до дизайнера.

Ако сте проектиране единични и два слоя с много малко компоненти можете да отидете за freewares като един от подложки.

Надявам се това ще помогне ли по някакъв начин ...

-Ramesh

Бих казал, че отивам за една от тези, безплатен за стартиране ви се .......По този начин, ако сте DONT се с това, че не ви струва нищо ........Да за Google търсене за "орел" и "Expresspcb" Те са добри за началото ......

Здрасти,

Бих препоръчваме орел, DIP Тракия или KICAD
DIP Тракия е най-подходяща за начинаещи, така и ентусиасти.

Ciao

Най-добрият софтуер е ORCAD от Кейдънс.Опитайте това.Неговият ученик vesion е лесно достъпен в Интернет безплатно.

vinceliang написа:

Здравейте, аз съм нов за проектиране на печатни платки.
Мога кой да ми кажеш, които ПХБ дизайн софтуер е най-recomendable за употреба?

Може би CAM 350 също е полезно за печатни платки индустрии, като прегледате sturcture, минималната промяна.

Между другото, може би PowerPCB е друг инструмент за печатни платки desinger.

EDWinXP използват като инструмент за проектиране на печатни платки

proteusPCB или orcad е по-добре от всеки друг, както и да ги използва само или expresspcb е също goob

Orcad е най-добрият!.
http://www.cadence.com/orcad/

Това би могло да отида на века и до века всеки да има собствено,
бих защото с орел оформление редактор, който ще ви платка дизайн е, че не е лесно, че изглежда има ли нужда от умения за правилно оформление на печатни платки, за да ги гледам право, както и като тях работят правилно,
т.е. смущения и бездомни сигнали трябва да вземат това под внимание, когато регламентираща ПХБ

Аз thinkl @ ltium дизайнер е най-добрия софтуер, но твърде скъп!

Isis и арове е още една добра правят лека версия, но само отстъпвам е вие не можете да прехвърлите от Isis да ARES

добре, че ми
е 2 cense струва все пак

wizpic

За горния край PCB инструмента можете да избирате Кейдънс (Allegro средство), тези инструменти са много добри за висока скорост проектиране и сигнал целостта въпроси може да бъде решен с лекота.

Но тогава, за по-ниски цел може да използвате PCD2002

имайте предвид, че Allegro инструмент Много скъпо.

Изберете Allegro от Кейдънс.
Той е най-добре.

Аз предпочитам OrCad.Нейната gud и лесен за работа с

Предпочитам да работя с Cadstar от Zuken

от следния линк можете да изтеглите оценка версия

http://www.cadstarworld.com/down_express.asp

Ако някоя друга информация е необходима, моля, свържете се с мен

P * Хотел, PowerPCB, Allegro се използват обикновено, това зависи от Вас бюджет & слоя!

Вие можете да започнете с PCAD после каденца Allegro

Обред сега
съм с P * Хотел и ще транзита към Кейдънс продукт, но не сте сигурни кой или Кейдънс продукт е по-добър, нито OrCAD или Allegro.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back