Кейдънс TSMC ,13 U дизайн кит?

A

ASICK

Guest
Здравей, където мога да получа TSMC ,13 U дизайн кит за такт 5.0.харесвам помагам

Ако работите за компания, ще се свържете с TSMC директно.За академични проекти съществуват редица дизайн китове като NCSU CDK, Europratice комплект проектиране, ...

Благодаря за replyin ", но никой от тях имат ,13 U дизайн, има ли начин да получите тези дизайн файлове за такт?

ASICK написа:

Благодаря за replyin ", но никой от тях имат ,13 U дизайн, има ли начин да получите тези дизайн файлове за такт?

Аз погледнах, най-добрите TSMC геометрия виждам по mosis писти е 0,15.IBM е с 0,13, но се присъедини към университет, не означава, че автоматично да получите всички PDK's - оттам цялата работа NC е направил за да направите PDK за "обща мъж"

Долната линия е - търсенето е за професионални, мулти-100 $ PDK.Той * * май да е около, но не знам къде.В по-голямата си част, всеки път, когато видя PDK плаващ наоколо, той се окаже непълна, менте, или някакъв "ESD-добавка за" или "Advanced метални slotting правила", че наистина няма нищо.Специално за потребител, който смята, че може да untar файл тогава AutoRoute на 50k порта microcontroller.

ASICK - Аз ще опитам рисунка в скучен процес, както Съмнявам наистина планират да отидете на производството с IC.(И ако не го направите, разговор TSMC, те
ще се радваме да ви изпрати PDK ако обещаеш 1000 вафли / месец!)
Ако искате да видите в симулатора как това TSMC процес "чувства", mosis екстракти суров някои модели от всеки тичам те правят.

http://www.mosis.org/test/

С помощта на подправка ръчно, можете да получите вашата схема работи с тях и са доста добри (ако е само първия ред) сближаване на какъв ти кръг ще изглеждат като при тези с ниски linewidth процеси.(И отговорът е: Той е бърз, но тълпа гадно)

NCSU е пълна и съвместима с всички Кейдънс дизайн инструменти?Причината за това е въпрос на няколко празни папки в този дизайн кит комплект!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back