Кварт II-> FFT Megacore IP-> съмнения

P

param

Guest
Здравейте, има ли някой от ф използва FFT megacore, който е достъпен чрез Кварт II --- MegaWizard Plug-In Manager --- DSP --- превръща --- FFT.

Twitter z prostego serwisu do przekazywania krótkich wiadomości zmienia się powoli w sieć społecznościową. Po niedawnych nowościach nadszedł czas na uruchomienie własnego serwisu wideo.

Read more...

Здравейте аз го използват. Но това е limitted версия, предлагани от "Алтера". Използването на този софтуер, можем успешно да генерира FFT дизайн, но не можем да се VHDL / Verilog код. Това е демонстрация и / W. За да получите това напълно работа, ние трябва да закупите лиценз.

Е, мога ли да го въведе в FPGA? добре, дори и за симулация прекалено съм се проблеми при интегрирането, че ядро с моя дизайн ... вече е създаден testbench от основните произведения, но аз съм намиране трудно да създам собствена testbench ... ще и моля да помогне в това отношение ... Отколкото

Здравейте Много е трудно да се създаде testbench за модул FFT. FFT megacore работи само когато купуваме софтуера. В демо версията, само манекена модули могат да бъдат създадени. Тези сляпо модули могат да бъдат използвани за нито симулирана, нито синтезирани. \\ Уважение, Viswa

какво се разбира под сляпо модули ... аз имам симулирани основните testbench и че работи добре ... Моят проблем е, ако не се получи симулацията резултат се дължи на сложността в integarting си дизайн с основните ... ф са опитвали testbench ... и необходимостта да се отдават на данни (което е резултат от други модул) към входната колчета на ядрото, т.е. data_real_in & data_imag_in. тук съм се сблъскват с проблема, докато възлагане на данни на входната колчета на ядрото, аз съм в състояние да следват сигналите за управление на основните ... Моля, помогнете ми ... Аз съм удари с проекта си в този момент ... FFT без жаргон резултат и продължаване ... или не знаеш някоя връзка, където можех да намеря FFT функция ... аз трябва 2K точки FFT, вероятно в Verilog. благодаря

Можете да опитате търсене в www.opencores.org за FFT програми. Но аз не знам дали наличните програми могат да ви помогнат или не. В www.opencores.org , всички видове VHDL / програми Verilog на разположение.

всяка връзка, къде мога да намеря FFT програма за безплатно ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back