Като проблеми да Xenon Ignitor

P

pranaych

Guest
Строим Ignitor за ксенонова лампа 250W дъга и основно сме направили всички компоненти с изключение на Bobina или бобина, както е показано в CKT фигура 1. В оригиналния Ignitor този Bobina е направен от камък, като полупроводников materail които имат showm като намотка Bobina Може anyopne предложи това Bobina намотка и какъв материал е направен of.I можете да пускате картина на намотката Bobina, ако е необходимо.

Semiconductor? Няма начин. Вероятно ферит.

Определено трансформатор, така че вероятно феромагнитен (феритни) материал, както etmabreu предложи. Веригата работи чрез осигуряване на постоянно напрежение DC от токоизправител (отдолу на страницата 1). Съединение на трансформатор в горния ляв ъгъл действа като напрежение акумулатор. След като напрежението на паралелно капачката е достатъчно високо, искров отвод (SG) провежда и изпраща токов импулс в "bobina" сонда. Този център-подслушвани намотка / трансформаторно причинява по-голямо напрежение, да се появи през клемите на лампата, което е високо напрежение пулс, необходима да се направи разбивка на ксенон и да започне да дъга.

Определено трансформатор, така че вероятно феромагнитен материал (феритни), както предложи etmabreu. Веригата работи чрез осигуряване на постоянно напрежение DC от токоизправител (отдолу на страницата 1). Съединение на трансформатор в горния ляв ъгъл действа като напрежение акумулатор. След като напрежението на паралелно капачката е достатъчно високо, искров отвод (SG) провежда и изпраща токов импулс в "bobina" сонда. Този център-подслушвани намотка / трансформаторно причинява по-голямо напрежение да се появи през клемите на лампата, което е високо напрежение пулс, необходима да се направи разбивка на ксенон и дъга.
Благодаря много, но каква феритни изглежда като камък с два края, полирана като никелово покритие metal.Can, ми предложи нещо.

Благодаря много, но какъв вид на феритни изглежда като камък с двата края полирани като никелирани metal.Can ли да ми предложи нещо
никаква идея. Ходех погледнете някои други схеми за дъга на ксенонова лампа и да видите какъв вид на хардуер, те използват за HV трансформатор.

Нямам идея. Ходех погледнете някои други схеми за дъга на ксенонова лампа и да видите какъв вид на хардуер, те използват за HV трансформатор
Благодаря много господине!

Добре аз съм също така се опитва да намери на феритни вид, но до датата не luck.Hope можете да получите някаква информация.

Материалът е Mn Zn за баласт Xenon Трафо Core. Форма и размер трябва да бъде според необходимата мощност.

Материалът е Mn Zn за баласт Xenon Трафо Core. Форма и размер трябва да бъде според необходимата мощност.
Аз имам ферит, но dosent го работа без покритие на върха и ние не са в състояние да открие какъв вид на покритието се that.Kindly да споделят якои veiws за него.

Какво покритие? Материалът е Mn-Zn 100%.

Налице е сребърното покритие на двата края на пръта феритни и ако белите този покритие на разстояние от него dosent го творби.

Не съм чул за това. Аз вече се направят няколко на Xeno без проблем и, разбира се, без това специално покритие. Можете да търсите в интернет и изглежда производителите дизайн и можете да намерите много неща и различни начини, как да го направя.

Аз не съм чул за това. Аз вече се направят няколко на Xeno без проблем и, разбира се, без това специално покритие. Можете да търсите в интернет и изглежда производителите дизайн и можете да намерите много неща и различни начини как да го направя.
Може ли да ми предложи нещо, имам морски прилагане, този защо съм толкова специално за неговата надеждност, както аз искам да се направи само, че дизайнът, който работи беда безплатно!!

Моля да ми предложи подходящ материал на на Bobina, не е феритна сърцевина, нещо else.Please предполагат.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back