Как 4 полюс, тройни хвърлят работа ключ?

Z

zmanultra

Guest
IM наистина объркан за експлоатацията на тези видове на комутация и трябва да се използва един, защото превключване позволява на потребителя да избира между 3 режима на работа. може някой да обясни на веригата за мен, IM и не знам как работи, и Гугъл, но не ми помогне ... : Вик:

4 полюс означава, че входът е от 4 терминала ..... тройна хвърлят означава, че тези 4 входа могат да бъдат свързани към 3 изхода се определя от по 4 полюса .....

Аз не разбирам какво искаш да кажеш с: "4 входа могат да се свържат до 3 изхода на 4 полюса ....." им толкова объркани

4 входни терминала съдържат различен вход всеки .... и има 3 серии на продукцията, които имат 4 изходните клеми .... тези входните клеми могат да се свържат с някоя от тези изход набор .....

ти каза .... 4 входни терминала съдържат различен входящ всеки .... искаш да кажеш, 4 входни терминала съдържат различен изход всеки ....

Я. ... това е просто начин на възприемане, която се различава ..... тези 4 терминала са, какво се разбира под термина 4 полюс .....

как работи той? кажа, че искам първия режим, за да бъде удържана (без захранване) Вторият режим, за да имат власт (сигнал A), и трети режим, за да имат власт (сигнал Б) и не знам как да отида за това, нарисувах PIC да ми помогне да разберете какво ще се случи. Аз наистина оценявам вашата помощ А. Ананд:)

това, което са съставили 4 двойни полюс хвърлят .... тези 4 входа А, B, C, D преминат заедно и по този начин или E (и), F (I), G (I), H (I) ще има власт или E (II), F (II), G ( II), H (II) ще има власт във всеки момент от време .... ако добавите трета E терминал (III), F (III), G (III), H (III), тогава то е 4 полюс тройна хвърлят ключа ..... сте в състояние да го разберат .....

Знаете ли къде ф каза, че или E (I), F (I), G (I), H (I) ще има мощност или E (II), F (II), G (II), H (II), ще има власт ..... които зависят от какво да храня входовете? и също така, какво е объркващо ми е, защо, по дяволите, д например има две линии? може ли да обясните това?

хей E (I) и Е (II) са свързани с различни схеми ..... той няма да бъде свързан към едно и също място, като сте начертали във веригата .... дали E (и) получава мощност или E (II) получава мощност зависи от вас, т.е. кой свържете ,,.....

А. Ананд отколкото сега разбирам. аз просто се нуждае от време, за да потънат в undestand 100% сега:) че не те гледам в actuall изхода разстояние Еф Джи ч. .. всеки комплект ще даде различен сигнал: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back