Как се разпространението на забавяне, Td, канал дължина чешмата, L и честотна лента на предаване, свързани W?

U

urwelcome

Guest
Как се разпространението на забавяне, Td, канал дължина чешмата, L и честотна лента на предаване, свързани W? Благодаря, С уважение,

Deley разпространение е интервала от време между arival на първото и последното забавяне на пътя на сигнала в приемника, и е обозначен с Td.The съгласуваност BW на многопълните канал е равна на 1/Td. Канал дължина е дължината на интензивност deley профила на канал, който е равен на Tm в аналогов channels.In цифров (извадката) канали, тя е равна на L за вземане на проби периоди. BW сигнал се определя със символа процент на сигнала на предаване. пренос честотна лента трябва да бъде избран, за да се забави разпространението на канала.

Уважаеми amihomo, Благодаря ви много за Вашия отговор, аз съм почти наясно с въпроса ми, с изключение на "" "" Канал дължина е: в цифров (извадката) канали тя е равна на L за вземане на проби периоди "". Бихте ли моля обяснете профила на интензивност на забавяне в случай на цифров канал специално, какво искаш да кажеш с проби от канали .. Поздрави,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back