Как предизвикателство е да се изработи PLL с 50ps Jitter и 100MHz часовник изход?

C

chanchg

Guest
Здравейте всички, Как предизвикателство е да се изработи PLL с 50ps Jitter и 100MHz часовник изход? Процес може да бъде 0.18u или 0.35u. С уважение,

искаш да кажеш 50ps връх до връх трептене или 50ps RMS трептене?

50ps връх [цитат = sutapanaki] искаш да кажеш 50ps връх до връх трептене или 50ps RMS трептене? [/ Цитат] до връх Jitter

Мисля, 50ps p2p е малко агресивен. Погледни в публикуването на IEEE, ако това беше направено преди. Доставка шум очаквате?

някой може да ми каже как да се изчисли трептене. Имам симулирана PLL в cadence.now Имам нужда за изчисляване на различни показатели трепне (дългосрочно трептене и др.) и ако има метод за премахване на пулсации в VCO контрол на напрежението поради на нагоре и надолу сигнали (на до и надолу запази ще високо на кратко време, дори когато на PLL е заключена), а след това е добро дело или трябва да те бъде позволено (глава Разави, PLL, казва нагоре и надолу сигнали ще висока за кратък период от време намалява мъртва зона, когато PLL е в ключалката). отношение Amarnath

Мисля, че вместо да отиде за поведенчески спектър model.in ако парцел окото daigram, за времето, когато PLL е придобил ключалката до края на преходния време симулация след това ф да използвате информацията, за да се изчисли дългосрочен план и т.н. jtter . отношение Amarnath

VCO се осъществява като пръстен CMOS осцилатор, мисля, че 50ps p2p е твърде трудно. VCO се осъществява като осцилатор LC, може би фазов шум на часовника може да бъде намален. това е мое мнение. Надявам се, че помага.

Ей Amarnath, аз съм се интересуват от това как да се изчисли p2p или RMS трептене на око-диаграма парцел? Може ли да ни дадете повече подробности за него. Аз съм също така работи върху дизайна на PLL, но се чудя как да се изчисли трептене. Благодаря предварително

трябва да намали шума захранване

Аз не мисля, че можете да изчислите трептене използване на симулация. Можете само да се оцени с помощта на модели (Hajimiri или Razavi) чрез въвеждане на основен източник на шум (VCO шум и шума на доставките). И това не е лесно да се получи 50ps C-2-в трептене с помощта на CMOS пръстен осцилатор.

Да, това е вярно, на certaion extent.if искаш да се оцени реалната производителност на PLL тогава трябва да използвате тези уравнения в тези документи да се характеризира трептене поради VCO. отношение Amarnath

, че да кажеш п.п. 50 к.с. трябва да използвате регулатор

Имам PLL diesign с пръстен oscillor (CMOS), които вече са на място. Искам да сложа регулатор за намаляване на шума снабдяване на VCO. Какво регулатор конфигурация трябва да използвам? Не мога да имат много пад на напрежение на регулирания напрежение, така че ми VCO работи правилно. Не мога да използвате използва LDO, тъй като не мога да използвате външен Обща селскостопанска политика (ОСП) за обезщетение. Моля, предполагат. Може и да предложа някои четене за това? [SIZE = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 49 минути: [/ цветен] [/ големина] да добавите по-горе, VCO работи на 800MHz и захранването е 3.3V

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back