Как можем да симулира SC CMFB на OPAMP ADS?

S

Sradio

Guest
Здравейте момчета, аз се quesiton на използването на реклами, за да се симулира аналогов блок за изграждане на чист: Как можем да симулира SC-CMFB на OPAMP използват реклами? Може ли да бъде? И аз правя дизайна на bandgap refrence с помощта на ADS, че може да бъдем точни, като използвате, че SW? Благодаря за отговорите.

можете да симулира аналогов ckts в реклами. Всички видове симулации са на разположение в реклами. можете да предоставите BSIM модели за точност.

Реклама обикновено са били използвани от RF хора за получаване на различни анализ като хармоничен, диаграма и т.н. Смит можете да получите добри резултати, но трябва да се осигури инструмент, с точни модели

Да, това е възможно, с реклами, има много комплекти от TSMC и IBM са на разположение за аналогова верига дизайн

Благодаря за отговора момчета. Чудех се как мога да предоставя точна аналогов модел? BSIM модел, да трябва да се включи, че като напишете всички параметри в устройството? Ако имам каданс и HSPICE аналогов модел, как мога да включа това в Реклама? Знам, че е трудно да го получите през чрез писане, благодарение на много, аз съм в момента с помощта на TSMC RF модел, но това не трябва да бъде, че точно като в същото време изпълняват в чист аналогов верига.

Може ли някой да ми помогне с този проблем? Аз в момента знаят как да се включват netlist на HSPICE, но аз все още не са правилно съм с Cadence Spectra, аз знам, че по същия начин да се включат в netlist, но сега имам каданс схематичен и на файла трябва да импортирате реклами? Например, за HSPICE, ние можем да внасят xxx.sp, но как ABT каданс? Благодаря за помощта.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back