Как мога да се обадя на SDF файл в nclaunch да направи симулация

S

siva_7517

Guest
Здравейте, имам нужда да направя обратно анотация за моя дизайн в симулация на нивото на врата с помощта на каданс simvision (nclaunch). Как мога да се обадя на SDF файл в nclaunch да направи симулация в моя дизайн. Доколкото в knw, което трябва да направим команда повикване sdf_annotate в проектирането. Може ли някой да ми даде пример за това? Thnx Siva

По-долу е пример. първоначален започне $ sdf_annotate "./cm33.sdf", tb_cm33.cm33,,, "Максимум", край "./cm33.sdf" пътя за SDF файл. tb_cm33.cm33: например дизайн "Максимум": работно състояние. най-добри пожелания [цитат = siva_7517] Здравейте, аз трябва да направите резервно анотация за моя дизайн в симулация на нивото на врата с помощта на каданс simvision (nclaunch). Как мога да се обадя на SDF файл в nclaunch да направи симулация в моя дизайн. Доколкото в knw, което трябва да направим команда повикване sdf_annotate в проектирането. Може ли някой да ми даде пример за това? Thnx Шива [/ цитат]

"Sdf_annotate" това е една команда Verilog, които се отнасят до стандартите на Verilog (IEEE 1364-2001 или 2005 г.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back