Как мога да се идентифицират автомобили?

M

Mobn

Guest
Здравей всеки един.Аз съм си върша окончателен проект година Интелигентна РВД.Тази система ще се щракне на всички четири страни на движение и пресичане на тези щракне ще бъдат обработвани от преработвателя, който ще anlayze всяка модула и броя на броя на автомобилите.Така че аз трябва да знаете кой алгоритъм е необходимо да се определят и броя на автомобилите в модула ви се предоставя.

изглежда, че може да H.264 проследяване на движещ се обект и да си профил

Здравейте vcforever но моят проблем е свързан с още снимки, затова, защото системата ми ще вземе решение въз основа на натоварване от движението по пътищата, така че да коя страна трябва да я даде зелен сигнал.Трябва да има алгоритъм, който се занимава с Image цифрова обработка в тази връзка, че е за преброяване на броя на колите в модула.зелена светлина след края на една страна е над него ще вземат щракне на всички 4 страни и анализира отново да даде зелена следващия сигнал.

Здравей приятел
Проверете Matlab Toolbox ..Видях едно заявление в изображение или видео приложение инструментариум за наблюдение автомобил ..
Мисля, че това е добра отправна точка за ф
най-добри пожелания ..

OK, ще видите, на инструментариума MATLAB.Надявам се да си взема нещо, благодаря

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back