Как мога да отварям. Hf55 файл?

S

STD

Guest
Здравейте, Някой ми изпратил файл (. Hfss), но аз не знам как да я отворите в HF55. Може ли да ми помогнете?

Здравей,. Hfss файл е файл от HF $ $ 9. В предишните версии на HF $ $ има различни разширения. Така че, можете да го отворите само в HF $ $ 9. Поздрави, Redi.

Redi, аз не намерите commond в HF $ $ 9 за внос (или отворен) hf55 файла. Как да правим тогава?

Здравейте, Вие не трябва да се използват за внос, за да отворите файла. Hfss. Нормално е файл с проект за $ $ 9 HF. Просто използвайте Open опция. Но това е hfss файл или. Hf55? Сега съм liitle малко объркан. Друга причина, че не можете да отворите този файл е, че тя идва от @ gilent версия на HF $ $, и аз не знам дали HF $ $ 9 има възможност за внос на такива файлове, просто аз did't трябва да направите това. Поздрави, Redi

Моят файл е hfss формат, и softwave ми е @ nsoft Designer 1.0. Тя не може да отворите файла.

Здравейте, и сега всичко е ясно. :) A $ често дизайнер и $ често HF $ $ са напълно различни програми. Не можете да отворите. Hfss файл в Designer, трябва HF $ $. Поздравява, Redi.

Hi Redi ли *. HFSS файлове бе открита от дизайнера 1.0? Чух едва 1,1 може да отвори *. Hfss. Благодаря.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back