Как мога да напиша кода в C интерфейс 89s52 с PC?

G

gazbykung

Guest
като предмет и пощата, благодаря за помощ.

здрасти приятелю. можете да пишете код в C 89s52 интерфейс с компютър чрез софтуер Кайл. този софтуер е много мощен в програмирането и симулация на програмата в микро. Предлагам ви да използвате този софтуер, за да пишат код в добро Lock C..

търси в Google от SDCC е C компилатор безплатно и има много примери

може да бъде, аз съм беден, на английски, основната цел на мината е изходния код на език C, за да се свържете с 89s52 от RS-232, съжалявам за моя език. и благодаря за помощ.

[/B] Assalamo Allykum! Искате ли да се намесвам AT89C52 с PC сериен или паралелен. Ако искате да се свържете паралелно след това използвате командите outportb (portaddress, data0; inportb (portaddress). Можете да използвате помощта за тези команди Желая ти късмет да се грижи Пазете запомни ме в молитвите си [/ б]

първо на всички, трябва да отговарят, кой вид протокол, който искате да използвате за интерфейс, тогава само трябва да отидете да programing.for програмиране в C, има много кръст compilers.If сте bigneer за KEIL кръст компилатор

Възможно ли е да говорим за програмиране от страна на PC или програмирането на микроконтролер страна?

IMA newbee, any1 може да ми помогне?? искате да научите как да програмирате микроконтролери .............. вградени системи ncludede .. Pls lemme знаете coplete софтуер, необходим пакет:) благодарности и има ncie време - Ахсан Бангладеш [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 1 минута: [/ цветен] [/ размер] [цитат = B-shoitan] IMA newbee, any1 може да ми помогне?? искате да научите как да програмирате микроконтролери .............. вградени системи ncludede .. Pls lemme знаете coplete софтуер, необходим пакет:) благодарности и имат твърде ncie време - Ахсан Бангладеш [/ цитат] и някои книги ............. Pls всеки 1?? mial ми номер ще бъде ahsan.jnl [в] Gmail [точка] COM thnx отново:)

ОК сега аз намерих код. благодаря

[Цитат = gazbykung] ОК, сега аз намерих код. благодарение [/ цитат] Мога ли да го има? ahsan.jnl [в] Gmail [точка] COM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back