Как мога да добавя един транзистор модел в реклами

K

kanounmoez

Guest
Здравейте аз имам файла модел на транзистори CMOSP18 "rf018 .. мрежа" и аз бих искал да се направи схематичен и симулира.Как мога да направя това.Спомням си, че съм направил същото с BICMOS7RF: INCLUDENETLIST ...но аз не помня всички процеси
Може ли да ми помогне моля.

това е модел на 0,18 микро, опитайте се да намерите дизайн TSMC е тук, той има схеми Symbole на транзистор

khouly

Здрасти,

U могат да внасят модел файл директно от командния прозорец -> Import опция.U Ако направите това схематично Ще се отвори прозорец с вашия модел параметри и свързаните с тях символи.

Надявам се това да помогне.

Благодарности

здрасти
благодаря ти, аз ще направя това за тестване.
Благодаря ви отновоAdded след 2 минути:Но не разполагат с цялата DK.Имам само на файла модел, който съдържа модела на РЧ и БЕЙСБЕНД транзистори, резистори и кондензатори.Но Symbole на устройството нещо аз, че аз трябва да го създадете.

Здрасти,

Аз най-вече използват само модел файл, който има параметър определение за МОП и други устройства onlly.

Ако аз правя внос реклами ще се внасят параметри, които схематично прозорец.Тогава аз ще постави символа на съответното устройство и да го свържете с необходимата модел чрез промяна на името на модела в символ atriutes.

Благодарности

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back