Как е ехо камера?

P

pollop

Guest
Аз се опитах търсене, но не много информация. Бих искал да знам, как е ехо камера, предназначена? Предполагам, че размер от него се отнася до честотата, но какви други фактори трябва да бъдат взети под внимание и това, което изчисления трябва да бъдат направени при проектирането на ехо камера? благодаря

Цялостно проектиране на една ехо камера не е тривиална задача. Трябва да се помисли много аспекти, не само електромагнитни. Например, имате нужда от хоризонтално етаж: не е наклон, за да присъстват на пода. Така или иначе, основните точки, които биха взели предвид при дизайна са размерите на камерата, че на практика ограничават обхвата FarField, и изборът на усвояването панел, които на практика ограничават NearField гама. Човек трябва също така да обмислят система за сканиране: сканиране площ въздействия върху отсичане грешка в измерванията NF и поради това ограничава макс ъгъл на radaition модел в NF-FF trasformation (макс. UV компонент във видимата област). Следователно, Веднъж избрали групата на интереси, аз ще разгледа най-лошия случай и аз бих се изчисли приблизително минималната площ на сканиране. Много други аспекти, отнасящи се оплетката, пързалки, конектори, кабели, въртящ ставите трябва да обмислят. Но, аз ще ги разгледа във втората фаза на проектиране, след.

beetro благодари за бърз отговор. Така например, ако искам камера за измерване между 1-2GHz, какво ще бъде началната фаза на разработване на такива камера?

Намерете стая, за място на камерата? :) Оразмеряване камера въз основа на целевите антени и на видовете на измерване (FF гама, NF гама, EMC Измервателен), предполагам, е първата задача да постигнете. 1-2 Ghz е на много ниско честотен диапазон ... ще се нуждаят от много място! Чао

хаха! и 1-2GHz в FF е само един пример

Има две ключови характеристики на ехо камера: 1) Стените са ~ неотразяваща, така че можете да получите добро приближение до свободно пространство, когато сте измервателни антени. За това ви трябва абсорбатор материал на стената, тавана, а понякога и етаж. Трудно е да се получи това право, като много материали, които са чудесни за това се отделят отровни газове, когато се подпали, така че трябва да се следват някои строги кодове огън. Също така, тя помага много, ако са само по тясна лента на честоти, както абсорбера дизайн е много по-лесно. 2) Цялата стая е екранирани. Това е, когато затворите вратата, всяка радиочестотна енергия извън стаята е значително отслабени. По този начин вие, когато видите RF сигнал вдигна от антена вътрешността на камерата, вие сте сигурен, че тя идва от прозорец, който ви тестват. За това имате нужда от метални стени и специална врата, която има метални гарнитури върху него. Виждал съм някои хора правят разумен сближаването с нещо щит стая с помощта на мед екран на всички повърхности.

Понякога метален хартия (като този за храна!) Може да бъде достатъчно тънък, за да електромагнитно изолиране на камера ... очевидно hisgest е проводимост, най-ниската е дълбочината на проникване. В добро ехо камера обикновено е метален (сребро) хартия между гърба на панелите и действителната екранировка за подобряване на изолацията. Що се отнася до ф панели може да намерите онлайн много продавачи. Един от най-добрите е Емерсън и Къминг. Чао

за скосен камера, как бихте определили ъгъла тънки? Благодаря за отговорите

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back