Как да BAIS грешката усилвател във веригата Bandgap?

B

benchen

Guest
Грешката усилвател в Bandgap нуждите на biasing на тока или напрежението, аз се чудя как да го получи?Ако ние използваме PAPT ток на bandgap като biasing ток, има нов проблем, който е как да се започне този усилвател грешка?

Смятам, че доста трудно да се прилагат biasing самостоятелно и все още има
-стабилна схема bandgap
-добър старт на поведение

Тя може да се направи, но аз предпочитам прост резистор текущата biasing огледало,
ясен и прост, и то винаги работи.

за грешка усилвател, ние винаги използват самостоятелно предубедени структура (и т.н. Vgs / R или просто dioded делител напрежение).
Мисля, че най-добрата структура за усилвател е проста текущата раз огледало натоварване-двойка с cascode етап продукция.И на обезщетение се прави в рамките на усилвател.

някой има идеи за това?

benchen:

ти си прав.
В PTAT текущата който се състои от BandGap, които могат да бъдат използвани за отклонение на Erro усилвател.

Мисля, че поредицата е:

PTAT е готова, след това Erro усилвател работи нормално, след като отклонения е готова с обратна връзка.

Може би, за скорост на реакция не е толкова бързо.Но, общо взето, това е достатъчно.

Там не е никакъв проблем.

Имам запис направи чип като тази структура.

Използвайте прости делител напрежение пристрастия на усилвател е ОК, но намерих PSRR е лошо.Използване на PTAT да се пристрастия на грешка ampilfier, пистата е трудно да се стартира правилно.jiangwap, можеш ли да ми покажете един пример от тази схема?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back