Как да четем PCB файл

J

joffreb

Guest
Моят бизнес карти са на дискета с адрес PCB - как мога да го прочете? Kinko, Staples, осемдесет и шестия Св. снимка и много други магазини снимка не може да прочетете флопи. Компютърът ми все още могат да четат флопи, но не PCB файлове? Имате ли предложения? Жофр

Какво е PCB файл? За мен това е "печатна платка". Просто го копирате на USB флаш памет. Кийт

Благодарение на Кейт, но файла ми е PCB, където обикновено виждате JPEG. Така се чете File.PCB Жофр

Мисля, че е един Broderbund файлов формат [URL = http://www.broderbund.com/] Broderbund - официален софтуер на сайта - Печат Магазин - Мейвис Beacon - PrintMaster - Орегон пътека Game - Календар Creator - ClickArt [/URL] Опитайте се свържете с тях. Кийт PS, че е възможно някои графични програми, или дори текстообработка да го импортирате.

Мисля, че сте право Кийт. Правилният термин за печатни платки е файл с разширение ". Печатницата е вероятно да го има. Благодаря за вашата помощ. Жофр

Моят бизнес карти са на дискета с адрес PCB - как мога да го прочете? Kinko, Staples, осемдесет и шестия Св. снимка и много други магазини снимка не може да прочетете флопи. Компютърът ми все още могат да четат флопи, но не PCB файлове? Имате ли предложения? Жофр
. PCB разширение обикновено се наблюдава в книги на мобилен телефон. Така копие поставите вашите файлове към всеки мултимедиен мобилен телефон, имат опит. Може да имате възможност да прочетете файлове. Наздраве

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back