Как да увеличите живота на акумулаторна батерия?

G

ghalibafan

Guest
здрасти какво мога да направя, за увеличаване на полезния живот на акумулаторна батерия? това зареждане на батерията от sollar клетка. благодаря

Здравейте!! вид на батерията?? Литиево-йонна, Никел Кадмий?? И какъв вид на употреба?? Висок ток пръсване?? Жизненият цикъл на проекта може да бъде повишена чрез понижаване на operationnal температурата на акумулаторната батерия. бихте могли да намалите chargind / изпълнение на ток, и контролира внимателно освобождаване от отговорност ....

[Цитат = ghalibafan] Hi какво мога да направя за увеличаване на полезния живот на акумулаторна батерия? това зареждане на батерията от sollar клетка. Благодаря [/ цитат] не могат да налагат повече от 20% на текущите оценки, и същото с отделяне на секрет. Защита от презареждане през ТЕЛК и др.

Да. Той се заустват нивото на напрежение от 8.8V (макс.) за батерия 12V

Да не презареждане, докато не е приключен (не напълно разбира се). Това определено ще увеличи живота от най-малко 20%.

Текущата ми е NAT постоянно, когато батерията е заредена. Има ли влияние в полезния живот на батерията? Колко? Какво мога да подобря това?

[Цитат = ghalibafan] Текущата ми е NAT постоянно, когато батерията е заредена. Има ли влияние в полезния живот на батерията? Колко? Какво мога да подобря това? [/ Цитат] Хм ... Нека да помислим малко ... Мисля, че без постоянен ток не съкрати живота на батерията. С цел да се подобри това, което ви трябва дизайн "постоянен източник на ток, като зарядно устройство.

не трябва да го поставя в зарядното устройство за дълго време, на база на батерията е подобна на кондензатор то би трябвало, т над такса.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back