Как да тече приложения за отдалечен компютър???

H

hot_ice

Guest
Здрасти ...
Ами, аз бях успял да влезете в отдалечени компютри и копиране на файлове и т.н. ..Но как мога да пусна на програми за remoe машина използва интерфейс за командния ред???Thx!

Здрасти.

Един от начините, които аз използван успешно се използват RPC.

Anoather начин е чрез използване на VNC сървър или Citrix програми сървър, а след това и дистанционно compure изглежда като тя ще бъде ваша.

Можете да направите каквото и да се използва за общо с теб сами.

Hmmm ...Аз съм новак в Линукс света ...трябва да бъда честен, аз не съм тичам кой да е програма на моя терминал все още ...Както и да е, аз непременно ще го опитам ...

Здрасти,
Можете да стартирате програми на отдалечения компютър с SSH и Telnet.SSH може да бъде по-добър вариант

Е, SSH само ви позволява да влезете в отдалечен терминал ...тогава как мога да тичам заявление да го използвам???Между другото, аз никога не съм дори тичам кой да е приложения използват CLI режим ...Аз съм начинаещ с Линукс!

След успешно влизане, той се държи точно като локална машина.Просто напишете командата, която искате да изпълните.Това е всичко.

ADSL написа:

След успешно влизане, той се държи точно като локална машина.
Просто напишете командата, която искате да изпълните.
Това е всичко.

Аха.

Първо, вие трябва да знаете, където програмата е, че ако не е вграден в командването.Ако са оборудвани правилно, би трябвало да можете да напишете името на програмата да го изпълни.

Изп.Просто използвайте командата поща, за да видите на електронната поща.

Ако вашата програма е инсталирана в някои специални директория, имате определени Променливата на средата на "пътя" правилно или трябва да отидете до директорията с командата CD.Моето предложение е, че трябва да вземат една UNIX настойнически книга първа.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back