Как да тествате верига bandgap?

H

holddreams

Guest
Как да тествате верига bandgap?

Просто добавете VDD, и да видим изхода дали той е равен 1.25v?

В bandgap схема е малко зависими от temprature, тогава как да се промени temprature при теста?

Трябва ли да добавя кондензатори на изхода тампон?

Благодаря.

Тогава как да тествате платката?

Уважаеми holddreams,
Как да симулирате тези критичните параметри в circuir ниво?Мисля, че просто направи същото нещо в РСВ тестване.Например, за температура характер на bandgap, можете да пробвате на напрежението изход при променлива температура, обикновено от ниска температура -10 степента, до висока температура 80 степен по прилагането requiest, има ли някакъв проблем?

По-подробна информация, можете да се отнася за документи, свързани с & членове.

BG,

holddreams пише:

philipwang написа:

Уважаеми holddreams,

Как да симулирате тези критичните параметри в circuir ниво?
Мисля, че просто направи същото нещо в РСВ тестване.
Например, за температура характер на bandgap, можете да пробвате на напрежението изход при променлива температура, обикновено от ниска температура -10 степента, до висока температура 80 степен по прилагането requiest, има ли някакъв проблем?По-подробна информация, можете да се отнася за документи, свързани с & членове.BG,holddreams пише:

Мисля, че трябва да тествате темп.коефициент, линия регулиране, регулиране на натоварването & psrr

holddreams пише:philipwang написа:

Уважаеми holddreams,

Как да симулирате тези критичните параметри в circuir ниво?
Мисля, че просто направи същото нещо в РСВ тестване.
Например, за температура характер на bandgap, можете да пробвате на напрежението изход при променлива температура, обикновено от ниска температура -10 степента, до висока температура 80 степен по прилагането requiest, има ли някакъв проблем?По-подробна информация, можете да се отнася за документи, свързани с & членове.BG,holddreams пише:

Тези устройства трябва да премине при висока температура и ниска температура на експеримента,
да ги получат температура sperial оборудване е необходимо.

BG,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back