Как да стигнем до тридесет и седем милиарда db печалба, с помощта на операционни усилватели?

A

ahmed osama

Guest
Уважаеми всичко, което трябва да направите един усилвател. използване на оп-усилвател със следните характеристики. 1-Gain: тридесет и седем милиарда db (71) 2-BW: плоска честотна лента с грешка по-малко от 1% 600Khz 3-вход компенсират напрежение: по-малко от 4uVolt основният ми проблем, че аз съм използвайки свободен софтуер на simultion, и то е толкова трудно да се намерят необходимите ОП А в тях и винаги ниско компенсира оп-усилвател има GBW ниско и високо GBW висок офсет какви решения? някакви съвети благодари на всички,

1) Дизайн 2) да провери в интернет, може да се свободен модел на ОП усилвател, който има характеристики. Наздраве

[Цитат = Sadegh.j] 1) Дизайн 2) да провери в интернет, може да се свободен модел на ОП усилвател, който има характеристики. Наздраве [/ цитат] видях много сър!!

тя се нуждае от специален дизайн, за да отговарят на вашите спец.

[Цитат = chrisccq] се нуждае от специален дизайн, за да отговарят на вашите спец. [/ цитат] и се нуждаят от някои съвети, само THX всички чао

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back