Как да скалата на оста х в ритъм призрак?

E

eejli

Guest
Кажи параметър почистване X и да получите VOUT срещу х форма на сигнала.

Но аз действително се нуждаят от оста х се 0.05x, т.е. форма на сигнала с 0.05x срещу VOUT.

Опитах се и не може да намери начин да го направя.

Може ли някой да ми помогне?

Благодарности.

Парцел VOUT срещу х wavwform.
Използвайте AWD калкулатор.Кликнете върху "вълна" бутона в калкулатор прозорец и след това кликнете върху втория Waveform VOUT в Waveform прозореца.
В калкулатор вие ще видите нещо като "wavev12s1i1 ()"
Тогава в THR калкулатор прозорец изберете "специални функции" -> xval
След това се умножава по 0.05 и парцел.
Следваща изберете "ос" -> "Xaxis" -> "Парцел срещу"и преминете към xval (wavev1. ....
Кликнете върху OK.
Това е всичко.

Има ли начин да го направи в рамките на калкулатора?the output is a given
value.

Аз да се намери стойността на GM, когато
продукцията е определена
стойност.

Можете да парцел X * 0.05 и други graphcs на същия прозорец и изберете ах * 0.05 за х-ос (вместо на независима променлива) от оста х меню.

кликнете върху X-axin U могат да променят имоти в winodw

Аз се опитвам да парцел Рон съпротива от резултатите на браузъра, за различни ширини на транзистора.Въпреки това, параметър, който е почиствана от анализ Parameteric е "Брой на пръстите на ръцете", така че Рон е заговор срещу номер на пръстите, вместо на широчина.

Значи, искам да се размножават оста х зависимост от широчината на един пръст (2um ).... аз се опитвам мерките, посочени от FOM .... но те Dont работа за мен ...

аз правя следното:
1.Кликнете с десния бутон на Рон в резултатите от браузър, за да Рон парцел срещу пръсти
2.изпрати вълната на сигнала, за калкулатор .. но това не е wave1s ..()... но като израз PV ( "/ M0" "RON"? резултат "dcOpInfo-инфо")

3.Аз се xval на горе ...умножете го по 2 ... и след това парцел ... аз добивам линейна форма на сигнала между първоначалния брой на пръстите на ръцете и умножен версия ...
4.Сега се върнете към оригиналния графиката, изберете оста х и търсене в парцел срещу падащото меню ... но аз съм видите xval .... сред възможностите за избор ...

Моля, решаване на този проблем ... така си досадно ...!!

С уважение,

haadi20 написа:

Аз се опитвам да парцел Рон съпротива от резултатите на браузъра, за различни ширини на транзистора.
Въпреки това, параметър, който е почиствана от анализ Parameteric е "Брой на пръстите на ръцете", така че Рон е заговор срещу номер на пръстите, вместо на широчина.Значи, искам да се размножават оста х зависимост от широчината на един пръст (2um ).... аз се опитвам мерките, посочени от FOM .... но те Dont работа за мен ...аз правя следното:

1.
Кликнете с десния бутон на Рон в резултатите от браузър, за да Рон парцел срещу пръсти

2.

изпрати вълната на сигнала, за калкулатор .. но това не е wave1s ..()... но като израз PV ( "/ M0" "RON"? резултат "dcOpInfo-инфо")3.
Аз се xval на горе ...
умножете го по 2 ... и след това парцел ... аз добивам линейна форма на сигнала между първоначалния брой на пръстите на ръцете и умножен версия ...

4.
Сега се върнете към оригиналния графиката, изберете оста х и търсене в парцел срещу падащото меню ... но аз съм видите xval .... сред възможностите за избор ...Моля, решаване на този проблем ... така си досадно ...!!С уважение,

femtopiconano написа:

Има ли начин да го направи в рамките на калкулатора?

the output is a given
value.
Аз да се намери стойността на GM, когато
продукцията е определена
стойност.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back