Как да си сложа LCD да мига?

S

southafrikanse

Guest
Аз съм с AT89S8523 микроконтролер. Искам да сложа две цифри (те са заедно), за да мига, но мога само да сложа една да мига. Как да сложи и двете да мига? LCD е 16x2 и аз трябва да използвате C език. Off: Надявам се това да е правилното място да се постави този въпрос.

[Цитат = southafrikanse], но мога само да сложа една да мига. [/ Цитат] изглежда да бъде курсора .... [Цитат = southafrikanse] Как мога да поставя и двете да мига [/ цитат] отпечатате 2 символа - изчакайте докато изтриете 2 символа (изтриете обратно чрез коригиране на cursorposition ляво и отпечата празна) - изчакайте известно време - печат 2 знака - ....

[Цитат = southafrikanse] Аз съм с AT89S8523 микроконтролер. Искам да сложа две цифри (те са заедно), за да мига, но мога само да сложа една да мига. Как да сложи и двете да мига? LCD е 16x2 и аз трябва да използвате C език. Off: Надявам се това да е правилното място да се постави този въпрос [/ цитат] Поздрави Man, в листа с данни на драйвера на LCD, трябва да бъде опция, наречена "Blink", вие само трябва да сложите на водача в "мигане" режим (. като не са видими курсора), и това е всичко. Публикувай ви лист с данни ... в случай че не можеш ... но можете да ... Успех!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back