Как да симулация Mixer LO-RF в каданс?

S

super

Guest
Уважаеми всички: някой знае как да симулация Mixer LO-RF в каданс? благодаря.

никой не знае това, което желая да изразиш себе си. какво искаш да симулира?

[Цитат = безшумни] никой не знае това, което желая да изразиш себе си. какво искаш да симулира? [/ цитат] Съжаляваме, В миксер simualtion, искам да симулация LO-RF feedthrough от каданс spectreRF. Но аз не знам как да го направя, не мога да намеря този метод част симулация в spectreRF ръководство. Така че се надявам някой може да ми помогне. благодаря

мярка печалбата @ RF страна и PAC в LO

ф трябва да се измери LO мощност RF в пристанището, и да го compaere мощност LO, ф feedthrough khouly

[Цитат = khouly ф трябва да се измери LO мощност на RF порта, и го compaere LO мощност, U получите feedthrough khouly [/ цитат] искаш да кажеш, счупи RF входния източник и хранени LO мощност работят преходни FFT и сравни LO мощност на RF пристанище LO мощност? Ако отговорът е да, имам го направя, LO-RF feedthrough Ver малък, можете да видите Прикачи файл. Не мисля, че резултатът е прав. Има ли предложение? благодаря

[Цитат = безшумни] мярка печалбата @ RF страна и PAC в LO [/ цитат] Не разбирам вашите средства. моля, опишете по-ясно. благодарение [/YouTube]

не, оставете веригата, тъй като е и измерване на радиочестотния спектър в пристанището на RF и проверка, ако има всяко LO Честотен или не khouly

[Цитат = khouly] не, оставете веригата, тъй като е и измерване на радиочестотния спектър в пристанището на RF и проверка, ако има всякакви LO Честотен или не khouly [/ цитат] Сега моята среда за настройка е същата като Gain план преобразуване с помощта на ДОО и парцел RF порт за проверка, ако има някаква LO чест.вкл. Парцел RF порт RF усилвател е-60dbm, Lo усилвател е 260dbm, аз не мисля, че този резултат е прав, защото LO feedthrough е твърде малък. Смятате ли, имате някакви предложение? благодаря.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back