Как да се увеличи напрежението на PWM сигнал

X

Xsports49

Guest
Здравейте, аз имам PWM че може да се коригира от 100Hz до 250khz. Получавам квадратен пулса на вълната. Тя поставя 12volts DC от 0 до 30 ампера. Моят въпрос е какво може да се използват за увеличаване на на напрежение от 12V DC до 36V и дори до 200V, и къде мога да си купя нещо подобно? Би ли било възможно да се използват бобина за кола за свещта, за да се увеличи напрежението? Аз съм сравнително inexperianced и мога да използвам всяка помощ, която мога да получа. Благодарим Ви!

говориш за ключа режим на снабдяване?

Да това би било чудесно, ако можех да регулира напрежението. Но тя може да бъде само един vlotage набор. В корекция на последното ми пост, аз съм поглед да се направи над 1000 волта от моя 12 волтов sorce.

Дали този един долар или тласък? Мисля, че ви търсят за един долар тласък, тъй като са различни Вин от 12V до 200V за определен Vout. Не знам какво Vout въпреки че е?

Вашият PWM шофьор би трябвало да бъде в състояние за доставка на мащабирани ток, и толериране на рушвет на бобината, но вероятно бихте могли да получите повече от достатъчно от колата намотка да боли нещо. Ако искате запалване ниво на напрежение превключвател ви нужди да отиде отворен, не просто друг потенциал. Flyback напрежението е по-висок по този начин. Но те са изпълними автотрансформатори. Аз не знам съотношение на завоите. Но аз съм се почука на моите $ $ да си поиграете с тях.

имате нужда от трансформатор тип "ДЗПО" за необходимото напрежение. Предполагам, че имате 12v, променлива честота, 30а макс ток. , тъй като честотата е различна, ДЗПО тип trfr, феритни сърцевина един, е изискването. запалване dependnds намотка пригодността на основните си вид и честотни характеристики. srizbf 3rdmay2010

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back