Как да се симулира микс-сигнали схеми в Cadence?

H

horzonbluz

Guest
Кой е семейство с ритъм микс-сигнали симулация?
Имам симулация на смесени схеми сигнал с ритъм призрак, но в цифровата част
има никакъв резултат.Аз не знам защо това се е случило.

Моля, посочете реалната случай.Дали Verilog не може да започне или не??Ибин.

Уважаеми horzonbluz
Как да се симулира смесени схеми сигнал с Hspice?

Здравейте horzonbluz;
Какво е вашето цифровата част изглежда?Виждаш ли го пиша с Verilog.Ако това право, трябва да настройка на вашия цифров участие в "behaviral" изглед и тичам с "spectreverilog", или можете да тичам с SPW.Процесът е доста сходен.
Надявам се това да helpeful.hanm

За да се симулира mised сигнал схеми с HSpice, трябва да имаш VCS, както добре.VCS е цифров Verilog тренажор.

Ако не греша, Verilog трябва да бъде на върха най-дизайн, опаковане на целия смесен сигнал дизайн.Отнасяйте подправката файла като компонент.Проверка на документацията за продажба.Няколко даден exampels.

Здравейте hanm,

Какво е SPW?може ли да ми дадете повече информация за него?

Благодарности,
Analog_starter

не можете да тече смесена симулация с призрак (само) - ще трябва да тече смесена среда сигнал - като AMS или ADMS (наставник)
Има цифровата част се провежда в различни тренажор и спектърът на писти transisotr ниво или Verilog-A порция.

За да направите това вие трябва да създадете довереник оглед използването йерархия и редактор за създаване на всичко - тя е трудно kindof първи път.
Също така трябва да имате превод между аналогов и дигитален свят.

Аз препоръчвам да поиска ритъм или някой, който го е направил преди за помощ - не е тук - всякакви съвети тук няма да бъдат много полезни, тъй като трябва да пробиват го на собствен или иначе

Здравей Теди
Знаете ли SystemVision на наставник?
Не мога да не симулирате всяка VHDL-AMS код пиша като намеря твърде много грешки
с уважение

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back