Как да се постигне RS485 диференциал сигнали изолация

M

myatham

Guest
Здравейте, ние трябва да се предоставят за изолиране (RS485) диференциалните сигнали. Това се използва RS485 интерфейс между две различни плоскости с различни захранвания. Намерих няколко transcievers RS232-RS485, които могат да осигурят изолиран RS485 на съобщенията. Но ние сме гледаш търси решение, което може да осигури изолация между RS485-RS485 и аз трябва да предоставят LED статус (което може да мига по време на комуникацията) за RS485 interfcae. Моля да ми помогне да разберете решение. Най-добри пожелания, myatham: -?

Изолирани RS485 често се използва и се изисква от някои промишлени стандарти за интерфейс, например PROFIBUS. Ще ви трябват три бързи optocoupler или подобни цифрови изолатори и DC / DC конвертор или разделени трансформатор ликвидация за изолиран доставка.

Моля, споделете малко повече информация, като как да го проектираме и референтния верига ... Нашата скорост е около 32.7Kb само ...
изолирани RS485 често се използва и се изисква от някои промишлени стандарти за интерфейс, например PROFIBUS. Ще ви трябват три бързи optocoupler или подобни цифрови изолатори и DC / DC конвертор или разделени трансформатор ликвидация за изолиран доставка.

Използвайте aDUM устройство от Analog Devices, вериги ще бъдат на лист на данни: [URL = http://www.analog.com/en/interface/digital-isolators/products/index.html] Digital Изолатори | интерфейс | Analog Devices [ / URL]

Здравейте, В документа се обяснява за единния приключи сигнали изолация. И тогава те са го преобразувате в диференциалните сигнали. Но, аз съм гледам за изолиране на диференциална сигнализация. Според моето разбиране, в Ethernet ние използваме transforemer за изолация. Similary за USB изолация, са интегрални схеми, като ADuM4160 (USB изолатор). Моля да ми предложи няколко прости и ценово ефективни техники, за да предоставят на изолация за различни сигнали. Благодаря Ви за бърз отговор!
Използвайте aDUM устройство от Analog Devices, вериги ще бъдат на лист на данни: [URL = http://www.analog.com/en/interface/digital-isolators/products/index.html] Digital Устройствата | интерфейс | Analog Devices [/URL]

Ако искате едно-единствено решение чип, подобен ADuM4160 с вграден в DC / DC конвертор, можете да се обърнете към ADM2582E или ADM2587E. Има възможности за пълен дуплекс, но може да се използва за RS485, прегледайте листа с данни.

Благодаря за памет бутам, съм използвал, че част в миналото, също така се използва друг за това семейство и отделна DC DC изолатор.

Благодаря за бърз вашата подкрепа. изглежда да съм пропуснал да спомена въпроса ясно. Търся изолатор, чиито вход и отвън както трябва да се диференциал. В предложените фиш, входът е единствен приключи и продукция е двойно прекратена. Моля, вижте изображението за по-добро разбиране.
Благодаря за памет бутам, съм използвал тази част в миналото, също се използва друг за това семейство и отделна DC DC изолатор

Устройствата | интерфейс | Analog Devices [/URL]

изглежда да съм пропуснал да спомена въпроса ясно. Търся изолатор, чиито вход и отвън както трябва да се диференциал.
, което виждам. Бих име на този изолатор автобус ретранслатор с изолация. Ако мислите, че за проблема, ще осъзнаят, че изолирането на автобус мулти капка изисква известна интелигентност, за да се открие кой автобус страна изпраща и контрол на данните посока. Вие няма да намерите тази функция в един чип, обикновено μP или програмируема логика върши работа. Ако се свързвате само с две устройства и да получите достъп предава даде възможност на една от на връстници, би било много лесно.

Здравейте, имам мисли на използване на трансформатор, тъй като ние използваме в Ethernet. Няма да работи?

Трансформатор може да работи само за DC-балансирани физически слоеве. Можете да го постигне чрез добавяне на 8b/10b или Манчестър кодиране своя протокол. Но стандартен сигнал UART никога не е DC-балансирана.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back