Как да се получи прехвърляне функция на текущия режим на контрол

H

huojinsi

Guest
Здравейте всички:
От един документ по отношение на контрола на линия DC-DC конвертор, аз съм виждал прехвърляне функциите на текущия режим на контрол е илюстрирано, но аз не разбира как да извлекат тази функция трансфер.Закрепването илюстрира типичните графика поток от долар и конвертор на текущото изпълнение режим за контрол на долар конвертор.Проблемът е, също така е описано в синята марка на закрепване.Има ли кой да ми помогне да получи F1 (а) и F2 (а) или да ми даде някои референтни материали?Ще оценявам много!
Thks предварително!

Аз ще трябва да мисля за това, тъй като тя не е опростен анализ Аз съм запознат с.Може би аз ще публикуваме в понеделник отново по този въпрос.
Обикновено индуктор се разглежда като източник на ток, и така тя отпада от уравнения, а доминиращата полюс е определено само от продукцията капачка и устойчивостта натоварване (защото считат, захранвани от постоянен ток източник на индуктор ).
Тук е хартия, която ddiscusses малко на модела, но не и в много по-подробно. Http://focus.ti.com/lit/ml/slup122/slup122.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back