Как да се научите Реклама бързо?

Y

yuezi

Guest
Дали anyboday ми каже как да използвате Реклама бързо за аналогови дизайн?

там е atudent ръководство, можете да следвате стъпка по стъпка. след това, можете да направите опростен дизайн.

Ако можехте да вземете задържат 3-дневен курс отбелязва, ще бъде в състояние да бриз през много лесно .....

[Цитат = eep2nw] Ако можехте да вземете задържат 3-дневен курс отбелязва, ще бъде в състояние да бриз през много лесно .....[/ цитат] благодаря ви, но може и да ми кажете къде мога да получите "3-дневен курс отбелязва"?

бихте могли да опитате търсене на форум, за да видите, ако те имам тези Разбира се отбелязва,. Аз ги имат, но те са за v1.3, които са като преди 6 години. Те добавят нови функции в напредва версии и така не мисля, че бележките ми разбира се ще бъде от никаква помощ ....

помощта документ в ADS е достатъчно.

помощта документ в ADS е достатъчно.

например projectx в рекламите са много полезни.

и е публикувал две ръководства за реклами, които вече много добро търсене моето име и реклами тук в същото време ще ги намерите

може ли някой да каже какво е 3-дневен курс и къде да го получите?

Най-добрият начин да се научите @ DS е документи за помощ идват с него, няма друг документ може да достигне този док на уроци е скок на проекта и дори курсовете следват помощ и ф ще господар го желаят тази помощ khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back