Как да се намесвам карта на компютър и да чете данни, използвайки C / C + +?

R

ranjit123

Guest
Моля, някой може да показват, как да отида за интерфейс на картата на компютър и четене на данни, които програмно използване на C / C + +.

Не мога да кажа нищо за програмиране на PC и никога няма (о;?? 1 Какво "карта", отнасящи се до 2 Какво трябва да се прехвърлят между "карта" и PC ниска или висока пропускателна способност трансфер Предимно взаимодействие е , се извършва чрез паралелно / сериен порт ... USB е също често срещано явление в наши дни, тъй като там вече са фиксирани чипсети, които са на разположение за лесно USB/rs232 USB / IDE интеграция ... Но вие трябва да кажете нещо повече за вашите намерения, сега (и в бъдеще, когато пита;)

Тъй като съм начинаещ концепция за PC inerfacing всъщност търсят всякакви уроци или ръководство на линия за да научите повече за PC интерфейс. Това ще ни помогне на телно вас да ми предостави някаква връзка.

hii. Вие трябва да учат разл автобус структури, така ф знам как бр автобуси функция, както знаем всички PC карти R прикрепен към един от тези автобуси. Вие трябва да видите ISA, EISA, PCI автобуси структура. и са проектирани няколко интерфейсни карти за стари ISA и EISA автобуси, ако трябва да изпратите някоя програма от списъка и проектиране на хардуер за them.but ще отнеме известно време, за да arange цялата информация за u. най-доброто от късмет seaspac

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back