Как да се намесвам Дракула с Танер L-Промени.

K

krrao

Guest
Здравейте всички,

Аз съм с Танер L-Edit за Оформления и Cadenc's Dracula за проверка.Може ли някой да ми помогне в това как да се намесвам на Дракула с Танер.

Танер работи в Windows & Дракула в Линукс.

Pls ако има такъв орган може да ми предоставят подробен стъпка по стъпка процедурата за извършили проверката (ДРК, LVS) оформлението Танер в Дракула.

Ако някой може да ми помогне в тази връзка това би било от голяма полза за мен.

Здравейте Rao,
baically ти са като две различни операционни системи, с които Танър и Дракула работи.
Theoritically не е possibel да се намесвам кръст софтуери платформа.Ако това е simpe Windows приложение, то може да работи в Linux използва ВИНО полезност.Но Танер е инструмент ЕАО не е възможно да направите най-добрия начин so.The ляво се е ръчно да превеждате или начин, с помощта построена през преводачи да направят проверка.

наздравици

Може да се наложи да се изнесе в оформлението GDS формат и след това да го импортирате или да се виртуозен тичам Дракула.Можете също да импортирате файла Дракула правило в Танер / LEDIT и тичам ДРК Insite Танер.

mmAdded след 16 секунди:Може да се наложи да се изнесе в оформлението GDS формат и след това да го импортирате или да се виртуозен тичам Дракула.Можете също да импортирате файла Дракула правило в Танер / LEDIT и тичам в Демократична република Конго Танер.

mm

Ledit износ към файл GDSII, след това в ритъм импортирате този файл GDSII, сега, можете да го проверите Демократична република Конго.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back