Как да се място транзистор в оформлението XL (ic5141)??

D

Depp

Guest
Как да се място транзистор в оформлението XL (ic5141)?? Аз екзекутиран "генерират от източника", но не е транзистор в оформлението, както можете да видите резултата в прикачения файл. Как бих могъл тези транзистори в оформлението?? Аз съм с ic5141. Благодаря ви!!

това е резултат от това, което искам. някой може да ми помогне?? Благодаря ви много!! :)

Аз може да видите някои на вашата транзистори, но първо трябва да ги поставите след това да използвате SHIFT + F. Понякога Разпределение XL изглежда като изостава в тези въпроси. Опитайте се затвори icfb и рестартирайте. Кажи ми резултатите. D.

благодаря ви dkace, Shift + е добър job.hehe между другото, Shift + е какво означава?? Имате ли всеки урок за настройка на оформлението XL?? и се сблъска с някои други проблеми, когато се опитвам да маршрут автоматично.

Hi можете да получите информация от cadecne документ за този тип cdsdoc в analayout терминал отношение на

[Цитат = Деп] благодаря ти dkace, SHIFT + F е добър job.hehe между другото, SHIFT + F означава какво?? Имате ли всеки урок за настройка на оформлението XL?? и се сблъска с някои други проблеми, когато се опитвам да маршрут автоматично. [/ цитат] Shift + е ви позволява да видите всички слоеве оформление contrl + F взима всички клетки и под клетки, като само една кутия.

Аз съм съгласен, че най-добрите уроци са вътре документация на CADENCE, но дори и по-добре е да се съсредоточи върху дизайн и да поиска помощ ще можете да получите от колеги или от EDA съвет! Продължавайте добрата работа! D.

Четох cdsdoc, но изглежда различно от това, което виждам в оформление XL :-(, когато аз избирам "износ на рутера", изскачащ прозорец (прикачения файл е моментна снимка), когато щракнете върху "ОК", друг прозорец поп нагоре, озаглавен "Намери Router". прави това означава, че не разполагат с рутер?? или дали съм направил грешка някъде в настройката?? Благодаря ви.

някой може да ми помогне?? благодаря ви soooooooo много.

трябва да инсталирате icc11241 за рутер, който не е част от ic5141 пакет

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back