Как да се изчисли THD, THD N, SNR на Switched Cap Филтър

S

shady205

Guest
Здравейте приятели ..

Може ли някой да ми каже как да се изчисли THD, THD N, SNR на Switched филтър Кондензатор в Cadence

Моят тактова честота е 2M и на входната честота е 200k и усилвател е 500mV.

Благодаря предварително ..

Shady205

Здравейте shady205,

можете да парцел за платежните услуги на изходния сигнал и се изчислява е THD използвате калкулатора в ритъм.но аз препоръчвам за извеждане на данни върху Matlab форма на сигнала и след това ги обработват.

Здравейте jiangxb

Първо аз съм с помощта на система за данни, включени в извадката.Имам нужда да се използва анализ PSS и след това продължете.И така, как трябва да намеря за платежните услуги от О / P.

Използвах функция Директивата за платежните услуги в калкулатора .. но аз съм в състояние да се показва .. това е грешка ...

Здравейте shady205,

Аз не съм запознат с анализ PSS, както и от мое мнение може да се изчисли на шума от анализа PNOISE.Що се отнася до THD Мисля, че трябва да се изчислява чрез TRAN анализ че шума не се намира в преход анализ.

Как да си намерим динамичен обхват и THD N на системата ....?

за динамичен обхват на входното почистване и парцел на SNDR срещу вход амплитуда и динамичен обхват е съотношението на вложените амплитуда между входа, където SNDR е 0 db и че когато SNDR достигне максимум.

Haha, все още не знаят как да симулирам

Имам резултати, но има разлика в-1 db в THD и THD N..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back